torsdag 23 juli 2009

Strömstad i regn...


Skagerack i Strömstad...



Behöver jag berätta att det var mer än en båt med norsk flagg nere i hamnen...

Lågtrycket med regn tycks ha kommit för att stanna så efter en dag hemma igår där inte mycket blev gjort då jag var ordentligt trött efter tisdagens utflykt så stod en liten tur till Strömstad på agendan idag. Mötte upp bästa A i Fjällbacka för fortsatt gemensam färd till Strömstad där vi tänkt oss en lunch i solen på någon uteservering och lite strosande nere vid hamnen ätandes på en god glass, men tyvärr så valde vädret att inte visa sig från någon vidare värst bra sida i dag heller, gråmulen himmel och regn, regn och ännu mera regn, vad då göra??


Att strosa i affären kändes som ett bra idé och butiken Västerläge måste ni besöka om ni har vägarna förbi Strömstad och tillhör dem som gillar vitt i inredningen, och det vet jag ju att i alla fall några av Er som läser gör...





Stilrent, enkelt och riktigt snyggt...
Har haft en jättetrevlig dag trots det dåliga vädret, dock gjordes inga inköp även om det fanns ett och annat som jag mer än gärna hade sett flytta in i mitt hem och i min nybyggda garderob. Sambon har idag monterat insatserna till garderoben i vårt sovrum, och det kommer bli så bra när det är klart!! Och så skönt det ska bli att äntligen kunna få packa upp alla väskor och kassar med kläder, har väl sagt ett och annat mindre väl valt ord på morgonen vid mer än ett tillfälle när jag inte hittat det klädesplagg jag rotat runt efter, men nu är det alltså snart ett minne blott och jag lycklig!

12 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Vilken fin affär! Jag blir sjuk när jag besöker sådana butiker. Kan inte sluta gå runt, runt, runt och titta och vill ha med mig ALLT hem. Jag skulle ju dessutom kunna leva i ett helt vitt hem tror jag!
Kramar
Helena

Miia - There´s no place like home sa...

Men då var vi ju båda i Strömstad idag och strosade runt! Inser nu när jag läst ditt inlägg att jag missade en väldigt bra butik! Fast kanske lika bra det ;) Vi promenerade nämligen hem på blöta & hala klippor och hade ju redan några shoppingpåsar att bära på...

Trist med allt regn, men mysigt ändå! Och ja - bara norrmän överallt, haha!


Kraaam & sov gott!

Stjärnor & Champagne sa...

Haha ser att den butiken är något för mig vännen....Har aldrig varit i Strömstad. Kanske kommer vi dit ngn gång. Ser ut som att ni har det bra. Hoppas att du känner dig ok.
Kramkram Anne

homebylina sa...

Trist med dåligt väder när man ska på utflykt =( Men ååh vilken fin affär ni fick gå på istälet...skulle kunnat handla allt som visades =)Ha en bra dag! Kram Lina

Ann-Louise sa...

Så mysigt det låter med Fjällbacka, Strömstad m.m. Måste vara kul att bo så nära till alla fina ställen nu på sommaren. Trist bara att vädret inte är lika fint blir ju roligare då.

Kul att du gillade mitt pyssel. Hoppas du hittar stämplarna själv.

Ha en bra fredag.
Kramar

Signe 1 sa...

Men jisses vilken affär du hittade där då, där skulle jag kunna bosätta mig, haha. Strömstad är så fint, kanske skulle dra dit, har nåra veckor kvar på semestern;-) Kraam Sofia

Nettan sa...

Vilken härlig affär du hittade där , vill ha allt jag såg !
En BRUKA brevlåda i grått vill jag ha, men den skulle inte va snygg så länge med tanke på " byns ligister " =(

Strömstad va vi till & campade jämnt på semestrarna =), men då var man liten.

Ha en skön Fredag & Helg !
Kram Nettan

Therése sa...

Hoppas vädret blir bättre till nästa vecka när vi ska upp till Smögen!
Men det är klart...regnar det kan jag ju besöka den jättemysiga butiken du visar bilder på ;-)
(Helt i min smak!)
Kram Therése

Fröken Fräken sa...

I Strömstad har jag varit en del, en jättemysig stad även om det kanske blir lite väl mycket turistinvasion där på sommaren.. Affären såg underbar ut, med brädväggar som jag önskar mig här hemma..

Kan du tänka dig, den där affären vi skulle besöka som då hade sommarstängt när vi kom dit, de som äger den har även en sommarloppis ett par mil härifrån. Så imorgon så ska vi ta en tripp dit och hoppas på bättre tur. Denna gång har jag ringt och kollat innan att den faktiskt är öppen... ägaren var dock "rolig" och sa att man kunde kolla in deras hemsida för att se öppettider.. jojo, inte stod det där något om att en butik hade semesterstängt...

Susanne sa...

Mysig utflykt igen, härliga butiker du hittar :o)
Vi håller på och kollar boende en natt i Smögen, blev så sugen på att åka dit en dag.
Hoppas du har det bra på din semester trots vädret, jag var och solade solarium imorse ;o)

Kramen

Annas inspiration sa...

Vilka vackra inspirerande bilder!

Vädret är verkligen en sorglig historia
hoppas du mår bra!

kramar Anna

Anna sa...

Ännu fler härliga affärer .. önskar vi hade stannat längre på västkusten, då hade jag bett dig om några tips. Men men, det kommer fler tillfällen, å då ska jag kolla in dina mysiga affärer!!

Jaa du, det är skönt att va hemma faktiskt, vi är trötta allihopa å det kändes lustigt nog som att semestern börjar nu *haha* tokigt va :)

Hoppas du får en fin helg söta!
Stor kram!