måndag 20 juli 2009

Nya solstolar och fin besök...


Två nya solstolar fyndades på Jula idag för 595 kr/st...


Sötaste lilla E var idag på besök...


Alltid lika kul att passa det lilla charmtrollet som här roas av att leka med mina skor... (Behöver jag säga att den del av hallen som syns på bilden är ett av ställena i vårt hus som inte är iordninggjord ännu...)


Första riktiga semesterdagen idag och den började med en promenad efter frukost och så skönt det var, vill inte ens tänka på hur länge sedan det var jag var ute och gick, orken har helt enkelt inte räckt till under våren.

Vi har saknat solstolar och då våra andra trädgårdsmöbler är i trä har vi letat efter några i liknande stil och alla vi sett hittills har kostat en bra bit över tusenlappen styck så när vi sprang på stolarna på Jula så var det inte så mycket att fundera på.

Har nu på eftermiddagen haft besök av lilla E som jag mer än gärna ställer upp som barnvakt till när det behövs, hon så underbart söt, alltid go och glad och bara så nöjd hela tiden!!

5 kommentarer:

home by lina sa...

Vilka fina stolar! Ser ut som om ni haft sol idag...lyllos er =)Söta prinsessan på kort igen =)Ha det gott! Kram Lina

Fröken Fräken sa...

Hoppas att ni nu får riktigt mycket sol så att ni får passa på att njuta i de nya stolarna!! Själv somnade jag nästan ute i solen idag...

De gamla dörrarna blev ju jättefina med lite färg!

Jo, jag började också blogga mest för att skriva av mig och visa lite av det jag donar med, och hoppas att andra kanske gillade det. Aldrig hade jag kunnat tro vilken postiv respons som jag skulle få!

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...goa du, vilken härlig kommentar hos mig = )!!! Vilket mysigt besök ni har haft! så fint ni har gjort i hallen. Underbara smögenbilder, så mycket fint det finns att uppleva i Sverige!!! Vad härligt med en promenad. Det blir inte så mycket av det här heller, ska nog ta en prommis i morgon.

Ha det bra!
Kram L-L

Malena sa...

Jättesnygga solstolar! Och vad fint det blev med dörrarna. Bra jobbat!

svärmor sa...

Hej gumman! Passar dynorna som ni fick av mig till era nya stolar?
Kram från svärmor nyss hemkommen från Helsingborg
Vad snyggt det blev med vita dörrar i hallen.