fredag 3 juli 2009

Fredagsräkor...Fredagkväll och arbetsveckan är nu till ända och det är nu "bara" två veckor kvar till min semester börjar, känns som två långa veckor, men jag tröstar mig med att jag har min sköna ledighet framför mig, en ledighet som än så länge är väldigt oplanerad och det passar mig ganska bra denna sommar då det finns både det ena och det andra att pyssla med här hemma i huset och sen har jag lite ideér om små dagsutflykter som jag skulle vilja göra när vädret visar sig från sin bästa sida och så hoppas jag så klart på ett par dagar på havet tillsammans med våra fd grannar, skulle även vilja åka upp till Stockholm, åka båt i skärgården, promenera på Djurgården, ett besök på Skansen och lite shopping står också på önskelistan vid ett eventuellt Stockholmsbesök...

Skulle egentligen gått på After Work med jobbet, men idag räckte inte krafterna till så jag fick stanna hemma och istället äta räkor med sambon, vilket så klart inte var så tokigt det heller.

Tyvärr så har två av våra guldfiskar dött idag, gissar att värmen blev för mycket för dem, känns tråkigt, galet att man kan fästa sig vid några fiskar i en damm...

Hoppas ni har en riktigt skön fredagkväll och på återseende imorgon!!

11 kommentarer:

Anna sa...

Räkor är så gott!! Jag längtar till kräftskiva också .. salt å gott :)

Det är rätt skönt med oplanerad semester .. men nu i efterhand önskar jag att vi hade bokat stuga på Böda strand på Öland, nu är det proppfullt vilket man kanske kunde gissat!

Hoppas ialli fall att du får en skön semester, å 2 härliga veckor innan!

Visst är väl skorna helt underbara .. tyvärr så ändrade jag mig i sista stund å tog ett par svarta. Dom är superfina dom me, men dom rosa hade ju varit häftiga :) har legat lite i shoppinglä, men nu börjar det vända *haha*

Stor kram till dig!

ps..tråkit med era fiskar!!!

home by lina sa...

Härligt med räkor! Snart semester...håll ut =) Skönt med lite paus från värmen men vi hoppas att den vill komma tillbaks sen =) Ha en bra dag! KRAM Lina

Susanne sa...

Tråkigt med guldfiskarna, vet inte om de är svåra. Har en kompis som har en massa karpar i dera damm och de har hängt med länge.

Ha en bra dag

Annas inspiration sa...

Visst är det härligt att ha ledigheten framför sig, jag har tre veckor kvar att jobbar. Vill alltid ha sen semeseter!

Tråkigt med guldfiskarna!
hoppas du får en härlig dag

kramen

Miia - There´s no place like home sa...

Låter nice med myskväll med sambon din ;)

Hoppas ni får en mysig helg!

Ps. Vad synd med era små fiskar!

Ann-Louise sa...

Skönt att du siktar semestern! Om du åker till Stockholm och Djurgården missa inte Rosendals Trädgård. Där är så rofyllt och mysigt och du kan även äta där!

Ha en bra söndag nu. Vi åker till Rhodos tidigt imorgon så vi får se om jag kan blogg därifrån. Annars hörs vi om en vecka.

Stor kram och var rädd om dig!

Livet i byn sa...

Jag tycker det låter mysigt hemma med sambon och äta räkor :0)

Hoppas ni haft en fin kväll!

~Livet i byn

Jenny sa...

Hej Bella,
Låter gott med räkor:)

Visst är det skönt att inte ha en semester som är planerad in i minsta timme..gillar att kunna ta dagen lite som den kommer.

Ha en jättebra söndag,
Kram Jenny

Therése sa...

Mmm, så gott med räkor!
Var väldigt längesen vi åt det här hemma, måste göra det nån kväll!

Men du, två veckor går fort...sen har du hela härliga semestern framför dig :-)
Kram Therése

jessi sa...

tråkigt med fiskarna!

gott med räkor, riktigt härlig sommarmat!

stlhlms trip låter bra, det är så vackert där med vattnet o djurgården! vi ska ut i skärgården en dag nästa vecka.

ha det så gott!

kram

Helenas loggbok sa...

Åh vad gott med räkor. Det ska jag äta någon dag nu när jag är ensam och mina barn är iväg på egen mini semester med farmor och farfar.

Kul att du tipsade om boken av Mons Kallentoft. Har köpt bägge hans böcker. Lite extra spännande när man bott i Linköping!

Ha det så bra!
Kramar
Helena