söndag 19 juli 2009

Nymålade dörrar och 15 000...


Inte vidare snyggt...


När vi renoverade mellanvåningen veckan efter vi fått tillträde till vårt hus köpte vi nya dörrar som vi "bara" skulle hänga på... Det visade sig att dörrarna som sitter i huset är ca 1 cm tunnare än dagens standard, så de dörrar vi köpt och alla andra som finns i handeln är för tjocka och går inte att stänga i den dörrkarm som idag sitter i huset, så för att byta dörrar måste vi byta hela dörrkarmen, det ska göras, men det krävs lite arbete och det har inte funnits tid till det ännu...


Så idag tog jag fram en vit färgburk och målade de dörrar som sitter i huset...


Smälter in lite bättre till det gråa...


Bytte handtagen till nya enkla rostfria...


En dörrmatta slank med hem ifrån Jula när nya rollers och penslar inhandlades på eftermiddagen...

Dagen har som ni förstår ägnats åt målning, dörrarna i hallen är numera vita och jag har även påbörjat två andra små projekt som går ut på att tråkig obehandlad trä ska vitmålas , visar så klart bilder när det är färdigt... Det krävs ju som bekant mer än en stykning för att det ska bli vitt och fint, men den första är nu gjord...

Jag brukar inte ha någon vidare koll på hur många som besöker min blogg, började skriva för att få en ventil där jag kunde skriva av mig om livet som sjuk och hur Försäkringskassans nya regler drabbade mig, att hitta andra saker att skriva om än min sjukdom blev sedan en perfekt sysselsättning istället för att sitta och brubbla över varför livet inte riktigt blev som man tänkt mig. Ju längre tiden har gått så har bloggen blivit en del av min vardag, tycker det är så kul att skriva och att se att även andra läser och lämnar vänliga och uppmuntrande kommentarer gör mig så glad och motiverad att fortsätta skriva. Fram tills för några månader sedan så läste jag inte jättemånga andra bloggar och var urusel på att kommentera hos de jag läste, men efter att jag "vågade" börja göra det så har bloggandet gett så mycket mer än att bara få skriva av sig. Så trevliga bloggar jag upptäckt och det känns nästan som om jag känner Er vars bloggar jag läser varje dag och på så sätt får ta del av det som händer i era liv. Såg igår att jag haft drygt 15 000 besök på bloggen sen jag började skriva och då jag vet att det flesta gjorts de senaste månaderna blev jag så glad!!!

10 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Gud så bra att de nya dörrarna inte passade för de gamla är ju snygga! Bra jobbat där. Har också några dörrkarmar jag borde måla nu när maken börjar jobba och jag är ledig ett tag till!

Visst är det så att man tycker man känner en himla massa fler människor nu iom bloggandet även om man ju inte gör det direkt. Tycker också att det är kul med nya kontakter och jag finner massor av inspiration hos andra.

Sen är det ju så att man måste våga för att vinna eller hur!

Stor kram

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vännen, Jag är en taskig bloggvän....Har missat massor hos dig men jag kan säga att jag har inte lämnat några kommentarer hos någon på 1 vecka. Stort grattis till dina 15 000...Det är du verkligen värd. Visst är det en helt ny värld som öppnar sig. Jag tycker att jag tänker på bloggen hela tiden, hm kanske dåligt men vad sjutton snart kanske man tröttnar på den. Dörrarna blev jättefina,.....Ser att jag måste ta en sväng till rusta. Gillar uppläggningsfaten.
Ha det gott vännen/ Kramkram Anne

Susanne sa...

Dörrarna blev jättefina, vilken skillnad!
Visst är det roligt med detta bloggande, jag tycker också det känns som man känner många flera människor nu. Jätteroligt att kommentera i andras bloggar och även få en liten kommentar i sin egen blogg. Jag har dessvärre märkt att det är fler besökare än kommentarer hos mig, hoppas snart alla törs lämna ett litet avtryck ;o)

Ha en bra dag
Kraam

Annas inspiration sa...

Vad fint det blev med helvita dörrar.

Visst är det roligt att skapa nya kontakter genom bloggen & få nya tips.

hoppas din start på veckan blir toppen

kramar Anna

Caroline sa...

VIlken skillnad det blev med dörrarna, lite färg kan verkligen bidra till stora förändringar hemma :-)

Vad bra du skriver om ditt bloggande, håller verkligen med dig! Det är sannerligen en förmån tycker jag att få kika in i andra människors liv både för att få inspiration men även få ta del av tankar och känslor.

Hoppas att du har en fin måndag, kram!

jessi sa...

wow vad många som kollat in din blogg!!!

så snyggt det blev med dörrarna vita!

ha det så gottis1

Helenas loggbok sa...

Grattis till alla dina 15000 besökare! Vad kul!

Dörrarna blev jättefina när du målade dem. Väldigt mycket jobb förstår jag, men det blev ju så
fint!

Spännande att få se mer projekt som är på gång!

Ha det gott!
Kramar
Helena

home by lina sa...

Hej Bella! Var ett tag sedan sen sist...mycket har hänt hemma hos er ser jag =)Det blev jättefint med dörrarna och ja ibland blir det inte som man tänkt sig..=)Ha en fin kväll! Kramiz Lina

Therése sa...

Det blev verkligen skillnad med dörrarna - jättesnyggt!

Håller med dig ang. om bloggandet.
Har verkligen fastnat för detta!
För ca ett halvår sen visste jag knappt vad en blogg var för nåt, och anledningen till att jag började, var att min mamma pluggade i en annan stad.
Och jag tyckte hon skulle få se vad barnbarnen hade för sig ;-)

Men sen har det här med bloggandet bara fortsatt, jättekul!
Speciellt när man får så fina bloggvänner som dig ;-)
Kram Therése

Viktoria sa...

Förstår vad du menar med bloggandet o kommentera! Ibland känns det nästan som man "känner" den vars blogg man läser :) Lite mysigt! Jag är dock lite dålig på o lämna kommentarer o vet själv vad roligt det är så fort det står nån kommentar!!

Ha en fortsatt trevlig semester!!