onsdag 15 juli 2009

1 dag kvar...


Hittade de här " kryddpinnarna" eller vad man ska kalla dem i en av våra flyttlådorna...


Köpta på Indiska för 10 kr st för ett par år sedan...


Tråkigt nog aldrig använda...


Men det ska det bli ändring på...

Persilja, Basilika, Oregano, Dill, Timjan och inte minst Rosmarin ska få ingå i min kryddodling nästa sommar...

Nu är det bara 1 dag kvar tills min semester börjar och jag längtar tills jag imorgon vid tolvtiden får stänga ner min dator, lämna skrivbordet och knalla hem på fyra veckors ledighet. Har inte så mycket planerat, men förhoppningsvis blir det lite båtåkande med goda vänner och en tur neråt i landet. Ska försöka att ta dagen lite som den kommer och inte planera för mycket då lugn och ro och vila är något min kropp behöver för tillfället.
Förhoppningsvis är våra avloppsproblem nu lösta, hade en slamsugare här idag som hjälpte oss och gick ner med en kamera och det visade sig att det låg en massa grus i avloppen pga att dagvattnet felaktigt har sammankopplats med avloppsrören så dagvattnet har dragit med sig grus och kalkrikt regn hade bildat stora kalkklumpar inne i rören. Nu är de rengjorda och allt rinner undan som det ska så nu hoppas vi på att det ska fungera, sen hur vi ska gå vidare med felkonstruktionen återstår att se...
Nu ska jag återgå till Helen Turstens bok Det lömska nätet där upplösningen närmar sig...
Hoppas ni får en bra kväll och TACK snälla för alla era omtänksamma kommentarer och önskningar om att vi ska få ordning på vårt avlopp, bli så glad över att ni lämnar en hälsning när ni är inne och läser här på bloggen, det värmer och gör det roligt och inspirerande att fortsätt skriva, på återseende imorgon!!

2 kommentarer:

Susanne sa...

Vad härligt att semestern närmar sig. Det är skönt att bara ta en dag i taget på semestern och inte ha en massa inbokat. Skönt att avloppet är fixat.
Sköt om dig

Kramar

Annas inspiration sa...

Vad SKÖNT att ni fått avloppet fixat!

Gott att det snart är semester för dig,
jobbar nästa vecka med...tiden går så långsamt för tillfället..puh

sov gott raring
kramen