tisdag 14 juli 2009

Himlen är inte oskyldigt blå...

Tycker det är lite faschinerande med moln, vilka konstverk de kan bilda på himlen...


Sambon knäppte av några foton igår kväll...


...när solen gjorde tappra försök att tränga igenom det tjocka molntäcket som legat över oss den senaste veckan...
Go Morgon!
Solen skiner ute från en nästan klarblå himmel, bara några enstaka slöjmoln gör det stundtals lite disigt, det är sommartemperaturer i luften igen och man kan inte annat än bli glad denna tisdag morgon. Nedräkningen pågår för fullt, efter idag är det bara 3 arbetsdagar kvar innan jag går på 4 veckors ledighet, jippiii!!
Igår eftermiddag kom slagsugaren och tömde hos oss och även en annan kille som hjälpte till att spola rent i avloppsrören, detta räckte dock inte utan det var till slut min käre sambo som med hjälp av en slang kopplad till högtryckstvätten som lyckade få loss det som fastnat så nu har vi äntligen fått en lösning på vårt avloppsvatten i källaren, och en sten har släppt ifrån våra hjärtan då vi varit oroliga att det varit något som brustit under huset och fortsättningen på den historen som det skulle blivit ska vi inte ens tänka på... Tur man har en händig sambo som fixar det mesta och jag gissar att han var mer än nöjd över att få ligga kvar i sängen när jag gick upp imorse och inte behövde stå och pumpa för att jag skulle kunna duscha kl 7 på sin andra semesterdag...
Nu måste jag rusa till jobbet, hoppas ni får en bra dag och att solen kikar fram även hos er!!

5 kommentarer:

Susanne sa...

Härliga bilder och vad skönt att ni fått ordning på avloppet. Ha en bra dag på jobbet och du SNART SEMESTER, häääärligt.

Kramisar

Vitt och Blått sa...

Vilka fina bilder du visar! Skönt att det löste sig med avloppet, aldrig kul när sånt där händer! Vi hade stopp för ett tag sedan också - fyyy! Ha en bra dag, jag har idag och sex dagar till innan semester, sen är det min tur också! :)

Kram E

Nettan sa...

Skönt att det gick bra med avloppen, det som är mindre roligt är fakturan man får ;)

Roliga bilder !
Kram Nettan

jessi sa...

ja moln är vackra, när jag var liten älskade jag ligga i gräset o se på molnen!

härligt att du har 3 dagar kvar tills semstern, jag har 5 dagar kvar tills börjar jobba igen...

bra att avloppet ordnade sig! ej kul när strular.

kramisar

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vilka fina bilder du visar! Tur att det fixat sig med rören och det inte var så illa som ni befarade!

Tack för dina fina ord hos mig! Skönt att du nu kan räkna ner inför semester. Det är nästan bästa tiden -när man har allt framför sig!

Ha det gott!
Krmar
Helena