tisdag 7 juli 2009

Denim i sommar...


Jeansklänning från Indiska som det även finns smala axelband att sätta på...


En av Vero Modas modeller....


Min favorit på Vero Moda blev den här som jag även hittade hos Mandel när jag kom hem...
Efter en snabb vända på stans shoppingcenter efter jobbet var det svårt att undgå att en av sommarens riktigt stora trender är plagg i denim, kjolar, jackor, klänningar och leggings i mängder finns fortfarande i butikerna och den som vill kan med all säkerhet göra fynd på rean som verkligen är i full gång med 50 % på mycket i nästan alla butiker. Jag är lite sugen på en jeansklänning och här är några av de jag hittade, det blev dock inget köp, får klura lite till imorgon, tänker mig att den sista klänningen skulle kunna vara användbara även till hösten med leggings och ett par snygga stövlar till... får sova på saken helt enkelt!
Ikväll fick vi spontanbesök av lillebror och hans tjej, riktigt trevlig överraskning då de kikade förbi efter att de varit och köpt jättesnyggt svart kakel till sitt fina nyrenoverade kök. Stod och grillade korv när de kom så det var bara att lägga på lite fler och passande nog glömde jag jordgubbarna hemma imorse som jag köpte igår och skulle haft med till jobbet så till efterrätt blev det glass och jordgubbar.
Avslutar dagens inlägg med att sända en tanke till Michael Jacksons anhöriga som idag tog farväl av sin son, syster, bror och far. Att världen förlorat en riktigt stor artist i alldeles för tidig ålder är tragiskt och mycket tråkigt, men den tragedi det innebär för tre barn att förlora sin far känns betydligt större och när jag tidigare ikväll såg på minnesgudstjänsten och Michaels dotter gråtande talade om och till sin avlidne far, kom tårana även på mig... Hoppas Michael kan få vila i fred och jag önskar att han hade fått hört alla vackra ord som idag sades om honom när han levde, tror att han verkligen hade behövt höra dem och fått den bekräftelsen då...

11 kommentarer:

mariaemb. sa...

Underbara trädgårdsbilder du visar! Härligt att jordgubbarna snart är mogna.

Då har du inte långt kvar till semester. Håll ut! Ja, det är ju inte så långt mellan österlen och Helsingborg så det låter ju som en bra kombination. Hoppas att det blir av!

Ha en fin vecka. Kram!

Anna sa...

Jaa visst är det tragiskt! Sitter också här som trollbunden framför tv'n å vill inte stänga av, då känns det verkligen definitivt, att han försvinner!

Vi får hoppas som vi båda skrivit, att han har det bra nu. Men visst är det hemskt å fruktansvärt tråkigt att alla fina ord kommer lite väl sent ...

Sov gott vännen, kramar till dig!!

Mia sa...

Hej du!!
Jag och min syster är med i en tävling där vi kan vinna en liten dator :) Vi hade vart väldigt tacksamma om du kunde klicka in dig på:
http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351
och rösta på oss... Det vore så himla snällt :) Det tar ca 3 sekunder du behöver bara klicka på den lilla snäckan bredvid bilden..
Kram// Mia & Mirna

Stjärnor & Champagne sa...

Ja han hade verkligen behövt att höra allt när han levde. herregud vem har inte dansat till alla hans låta, verkligen King of the pop....Tragiskt liv...Älskar denim, detta mesta går hem..

Kram Anne

Radhusdrömmar sa...

Tack för lite shoppingtips :-) En jeansklänning skulle jag gärna ha, såg en för inte så länge sedan... men den var slut i min storlek.

Kram
Johanna

Linda sa...

Jag har kommit tillbaka till Sverige för bara en månad sedan efter sex år i Spanien och gör mitt bästa för att hålla mig själv ifrån alla affärer och skyltfönster. Sverige har jättemycket snygga kläder och dessutom till rba priser!
Vad det gäller jeansklänningarna så gillar jag din favorit längst ner. Själv har jag en variant av den högst upp, men har man lite större bröst så blir de stackarna så ihopknycklade att den klänningen är bättre att låta bli. :)
Ha en bra dag1

Susanne sa...

Jag provade jeansklänningen på Indiska, tyckte den var jättesnygg.
Min kropp var inte gjord för den tyvärr ;o)

Kramen

Nettan sa...

Tack, ja visst var det skönt att hitta ett jobb, visserligen jobbpraktik & inte så välbetalt, men det får gå ;).

Resan blir ju av iallafall =))), det är stort...*haha*.
Ja, denna vecka har ju inte vart så kul att jobba, har ju nackspärr, igen ska tilläggas =(, men, men...
Vad gör man !?

Roliga dagar har det vart, jobbar ju på ett Cafe precis i närheten där jag bor, inget jag gjort förrut, så allt är nytt !
Snurrar i skallen av all information men det blir nog bra, bara man kommer in i det !

Och tack för tipset på alla jeansklänningar, den 1:a eller sista, ja den sista skulle jag nog ta ! Kan man ju ha året runt =)

Ha det gott i regnet !
Kram Nettan

jessi sa...

jag håller med dig, han hade nog behövt höra det. Det är tragiskt att människor upphöjs så efter döden, alla pratar fina ord, det är ju såå mkt viktigare att få höra det medan man lever.

sov gott Bella!

ps: fina jeansklänning allihop men som du sa så kan man använda den sista till hösten med!

kramisar

Malena sa...

Jeans är ju bara så snyggt. Tycker du ska satsa på en jeansklänning! Jag har en tunikamodell som jag trivs så bra i.

Hoppas du har en skön torsdag!
Kram!

Blogg by Maliin Stoor sa...

Jättefint med denim! verkligen användbart och klassiskt!!

Håller med dig om Michael Jackson, tragiskt, verkligen



Maliin