onsdag 1 juli 2009

Triss i barn...


Två coola killar i sina nya fina hattar...


Lille M ser något konfunderad ut över att ha hamnat i sambons stadiga famn...


Goa O ser mer än nöjd då han har fått upp ögonen...



...på söta lilla L som tränade sina goa ben för fullt...


...innan hon trött efter mycket intryck fick mat och somnade gott...






Då lille M åkt med sin mamma för att hämta sin storasyster och L sussade gott passade O på att koppla på sitt allra charmigaste leende och underhöll oss allihopa...

Efter regn och åska igår kväll var solen och värmen åter på plats idag, såg dock på väderprognosen tidigare i kväll att det ser ut som om det ska bli kyligare och regn på söndag så nu blir det till att njuta så mycket det bara går av det härliga sommarvädret innan det tar slut.
Efter jobbet idag fick jag lunchsällskap av tre härliga små barn som tillsammans med sina mammor och goa A kom förbi och åt lunch med mig. Jag köpte med mig färdig sallad för att underlätta och till efterrätt blev det rabarberpaj. Tänk vad lite som behövs för att man ska bli glad och må bra. Då jag är trött och mår som jag gör får man försöka hitta sätt som funkar för att orka umgås med sina vänner och lunch måste jag ju äta så att få sällskap som idag var precis vad jag behövde, tack för ert trevlig sällskap, det här får vi göra om!!!
Nu ska jag vattna blommor och sen är det dags att krypa i säng, så jag får helt enkelt vänta till imorgon med att gå in och läsa hur eran dag varit...

7 kommentarer:

Miia - There´s no place like home sa...

Förresten! Du utlyste boktips.. Har du läst Läckberg? Grymt bra deckare - väldigt lättlästa. Annars kan jag rekommendera Flyga Drake och Tusen strålande solar av Khaled Hosseini - sååå bra!

Anonym sa...

Hej Gumman, tack för en trevlig lunch igår!!! L hälsar så gott, hon tuppade av i bilen på vägen hem, sen fick jag lägga henne i ett svalkande bad ;)
/T

Anna sa...

Låter som en kul å härlig dag! Man blir glad av att vara nära barn, dom är ju tokiga, gulliga, busiga å så charmiga!! Skrattet är inte långt ifrån vare sig hos dom eller sig själv när man är med barn :)

Hoppas du får en härlig dag idag också! Stora kramar till dig!

Therese sa...

Hur gamla är barnen?

Therése sa...

Nämen jisses vilka söta små kids!
Dom är för underbara ;-)

Hoppas du har en härlig dag!
Kram Therése

Susanne sa...

Vilka sötisar!
Hoppas du mår bra i värmen.

Kraaamis

Ann-Louise sa...

TACK så hemskt mycket för awarden!! Så extra kul att komma hem och se den och veta att du gillar min blogg, är ju roligare att skriva då! Läser din varje dag med =0).

Först trodde jag att nån hade trillingar och kände hjälp...men sen förstod jag att det var tre olika mammor...visst?! Så söta de är.
Kul med ny kamera. Jag har alltid min i väskan, de är ju så små och lätta. Tycker du är modig som simmar ut till mitten av sjön!! Själv håler jag mig runt kanten lite så där försiktigt trots att jag tävlingssimmat en gång i tiden. Men det var i bassäng!!

Hoppas du har en fin kväll!

Kram och tack igen!