tisdag 28 augusti 2012

Kontraster och förväntningar....

 
Smarrig kycklingpaj låg på min fräscha lunchtallrik i förra veckan då jag träffade min goa vän Å och söte lilla A för en lunch på Blomsterkroken...
 
 
Lillkillen mumsade pannkakor med god aptit och vi fick en riktigt trevlig stund i solen...
 
Idag är det allt annat än väder som lockar till utomhusaktiviteter, det är regnigt och grått och kontrasten är stor till förra veckans sköna sommarväder och det känns helt okej att imorgon kväll sätta sig på planet till solen och värmen i Barcelona. Jag hoppas verkligen att vi får fint väder, prognosen har varit lite varierande, det verkar vara risk för regn även i södra Europa, men vi får hoppas på att vi klarar oss bra och får sköna dagar i Spanien. Det är första gången för mig i den gamla olympiastaden och jag ser fram emot att få se och uppleva den.
 
Väskan är färdigpackad, passet framplockat och kamerabatteriet laddat så förhoppningsvis kan ni få se bilder från resan när vi kommer hem.
 
NU: Svenska Hollywoodfruar!
 
Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

Cicci sa...

Hoppas att du får en trevlig resa. Du får gärna skriva vad du tyckte om staden när du kommer hem. Jag har aldrig varit där men är riktigt sugen på att åka dit.

Kram

Nazima sa...

Kikar in och önskar dig en skön tripp!!! Den lunchtallriken såg inte ut att gå av gör hackor!!! Måste fråga, vart ligger Blomsterkroken? Lät så mysigt så dit blev hav sugen på att besöka! Kram på dig!

Lotta sa...

Å vad härligt! Ha en underbar resa! Njut lite åt mig ;)

Kram


Ps. ska också se Hollywoodfruar nu...tack för att du påminde mig!

Tina sa...

Hoppas du får en riktigt härlig resa med massor av sol. Ska bli spännande att se bilderna när du kommit hem (vi åker dit om tre veckor)
/Tina

Helenas loggbok sa...

Hoppas ni får en supermysig resa och kan njuta riktigt ordentligt! Jag har aldrig varit där, men skulle gärna åka dit!
Stor kram
Helena

Mickis sa...

Hoppas ni får en riktigt trevlig resa :-)
Passapå att njuta oxå ;-)

Vilken paj.. MUMS!

Ha en härlig resa!
Kram

Kia sa...

Ha en toppen resa!!

Kram Kia

cecce sa...

Hoppas du får en underbar semester!!

Kramar Cecce