lördag 11 augusti 2012

Dagstur till Fiskebäckskil...


Idag gjorde vi en dagstur till Fiskebäckskil i det underbara sensommarvädret och fick det trevligaste lunchsällskapet...


Min lille gudson med familj mötte upp oss och efter lunchen tog vi en liten kort tur med båten då lille O så gärna vill prova att köra båt enoch så duktig han var lillkillen. Då detta inte var planerat och barnen inte hade med sig flytvästar sig åkte vi inte långt och barnen var väl övervakade av oss vuxna...


Även lillasyster trivdes och såg ut att njuta då hon tittade på vattnet och vågorna och förhoppningsvis är vädergudarna med oss så att vi utrustade med flytvästar kan åka på en längre båttur om ett par veckor...

Ja, det blev en oplanerad bloggpaus i veckan som varit i samband med att jag började jobba igen, det går så fort att komma in i vardagen igen, jag förvånas varje år över hur lätt man växlar från långledigt till arbete. När man återvänt till jobbet känns det extra lyxigt med fina helger så här i augusti som man kan utnyttja på bästa sätt. För vår del blev det en dagstur med båten och en trevlig lunch med goa vännerna K o P och deras söta barn. Så trevligt att ses då vi inte lyckats med detta under hela sommaren!!

Annars är jag fortfarande väldigt trött och har problem med magen, är helt enkelt inte på topp och då får bloggen vila. Förhoppningsvis så blir det tätare uppdateringar i fortsättningen!

Önskar ER alla en trevlig lördagkväll!!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Mia sa...

Mysig dag!!

Hoppas du snart mår bättre...

Kram

Lotta sa...

Er dag ser underbart ut. Härligt.


Hoppas du mår bättre snart Bella!

Mickis sa...

Ja det tar inte många dagar att ställa om från semester till jobb... Vilken underbar dag ni fick igår.. Vädret kan vi inte klaga på. Nästa gång får det bli längre tur med flytvästar :-))

Jag vet inte om du sett mitt tips om långbehandling med probiotika? Köp annars Life´s egen probiotika & se om inte din mage mår bra av det, det tar ngr dagar, men JAG tycker att det funkar...

Ha en fin dag!
Kram

cecce sa...

Hej fina Bella!!

Nu är jag tillbaks i bloggsfären igen efter ett långt sommaruppehåll. Har varit välbehövligt kan jag säga, men nu känns det kul att vara tillbaks.
Av bilderna att döma ser det ut som om du haft en riktigt fin sommar. Er trappa är ju vrålfin! Vilken förändring ert hus har fått utseendemässigt sedan jag började läsa här. Bra jobbat!

I morgon börjar jag mitt jobb. kan inte bestämma mig för om jag tycker det ska bli kul eller inte:-) Hm...vi får se helt enkelt!

Kramar Cecce

Kia sa...

Härligt med en båttur! Vi skulle också tagit en men har hållit/håller på med tanken till avloppet. Jätte kul! NOT. Aja, snart klara hoppas jag. Gräsmattan har vi fixat också, så det blir grönt och fint överallt.
Imorgon väntar första arbetsdagen.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia