tisdag 21 februari 2012

Positiv energi!!


Kan man bli annat än glad när man träffar den här goa tjejen!! Här i full gång med att hälla ut och leka med mammas lecakulor och att måla trappan med vatten i det härliga vårvädret som var här på Västkusten vid lunchtid...  


 Det var inte helt lätt att fånga lillasyster på bild i dag, men här fastnade båda systrarna och det är ingen tvekan om att lillasyster är storasysters favorit. Många kramar får lilla A och här lite hjälp med bitringen som är uppskattad då det är tänder på väg och det kliar i munnen...



På vägen hem ifrån jobbet idag stannade jag till hos min goa vän E och hennes småtjejer och åt lunch och nybakta chokladmuffins till efterrätt som var riktigt smarriga. Mysigt med lite sällskap efter veckorna hemma i sjuksängen och det var som alltid lika trevligt att bara få umgås, sitta och prata och gosa med två av mina favorittjejer. TACK för idag vännen, detta får vi göra om snart igen!!

Här är det en trött bloggerska som har ögon som går i kors efter andra arbetsdagen denna vecka. Det är helt galet vad trött jag är och en önskan är att huvudvärken snart ger med sig, men så länge får jag bita ihop och köra på ändå. Mysigt lunchsällskap innan jag åkte hem och somnade gott var precis vad jag behövde idag för att tanka positiv energi.

Hoppas ni haft en bra dag!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Kia sa...

Åh du är på benen igen. Vad skönt! Hoppas du får stanna så nu. Här var det lite sol efter lunch men det är synd att snön försvinner nu när det är sportlov nästa vecka.

Ha det toppen,
Kram Kia

Ann-Louise sa...

Barn är härliga!! Mysigt med en eftermiddag med barnbys och gottis! Fick du din semla idag?

Ja, man kan ju undra hur man kan bli så beroende av godsaker. Nu tycker jag det är skönt att slippa och mår mkt bättre!!

Skönt du mår bättre även om du blir trött nu! Tar tid bli helt frisk igen, men allt verkar gå åt rätt håll. Både med vädret och orken!

Kramar

cecce sa...

Vilka goa små tjejer:-)
Härligt att du känner dig lite bättre. Du har det verkligen tufft du. Har svårt att föreställa mig. Måtte du snart bli frisk och att den värsta tröttheten försvinner så du kan få njuta lite av den analkande våren!

Många kramar C

MIN LYCKA ♥ sa...

Trevligt med sällskap som boostar en åt rätt håll och ger energi! Ta det lugnt, vila när du kan och krya på dig! Kram

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Vad härligt att du är på benen igen! låter som en toppendag :) Kram

Nazima sa...

Härliga bilder på söta småtöser! Skönt med lite umgänge med en god vän.
Ha en skön onsdagskväll!
KRAM

Majken sa...

Lite kvalitetstid med vänner är inte fel :-)
Vilka fina tjejer :-)

Hoppas du känner dig piggare & att att huvudvärken är bättre imorgon :-)

Kram