onsdag 22 februari 2012

Add colour...


Färgtrenden har ju fullkomligt exploderat både vad det gäller kläder och inredningsdetaljer senaste tiden och jag var en av dem som var ganska skeptisk till en början, gillar det vita och svarta, men man vänjer sig fort och nu börjar det locka att fylla på garderoben med något färgstarkt plagg och införskaffa lite snygga inredningsdetaljer i fina och starka färger. Hittade de här härliga Missoniiinspirerande handdukarna ifrån H&M home. Perfekta för att pigga upp även det tristaste badrummet i vår...

Vädret här på Västkusten är idag så långt ifrån vår och sol man kan komma. Det regnar, blåser och är riktigt gråtrist så att adda lite färg iform av te x snygga handdukar känns som en bra idé för att pigga upp. Känner att  det suger lite i shoppingtarmen efter att inte ha kikat i affärer på över en månad nu när jag varit sjuk, tror bestämt det får bli en tur till köpcentrat i helgen.

På tal om shopping så skulle jag mer än gärna ta emot tips på böcker som är läsvärda och som är med på bokrean. Har du något?

NU: En kopp te och lite bloggläsning!

Kramar Bella ♥

11 kommentarer:

Kia sa...

Jag är inte så mycket för färger. Svart, vitt, grått och rött funkar för mig. Och rött piggar upp! Så uppiggad kommer man bli när man kommer in på toan sen för den ska bli röd. : )

Ha det toppen!
Kram Kia

Rosie sa...

Har också tittat på de där handdukarna. Tycker de är jättefina och de piggar verkligen upp!

Mitt liv som förskollärare sa...

Läs denna blogg http://k-mark-t.blogspot.com/ hon har massor av tips på böcker. Många verkar bra tycker jag. Jag kikade också i H& M textil del idag massor av härliga färger.
Kram/
Berit

Viktkamp sa...

till helgen ska jag shoppa lite ;)

vitagavlar.blogspot.com sa...

Inga boktips som är med på bokrean men har du inte läst Katerina Janouch serie om Cecilia Lund så rekommenderar jag den! Böckerna heter: "Bedragen", "Systerskap", "Hittebarnet" och den senaste "Tigerkvinnan"! Läs dem!
Kram Lisa

millandante sa...

Hihi... fnissar åt semlan där;)
Gotta tt du kan jobba igen vännen, även jag förstår att du är trött.

Ja men visst är det härligt med alla färger, jag blev akut sugen på att måla mina köksstolar gröna. Men vi får väl se, jag brukar tröttna lika fort som jag tänkt tanken hihi. Men fint är det!

Nu hoppas vi att solen hittar tillbaka imorgon igen!

Varm kram du goa

Postadress Torslanda sa...

Så snyggt men jag har svårt för det hemma hos mig. Lockas varje vår men nej ...
PÅ bokrean blev det några kokböcker + barnböcker. Ingen rolig skönlitteratur detta året.
Tack för din krya-på-hälsning.

Mickis sa...

Tack för din omtanke <3
Dottern var ngt piggare när jag lämnade avdelningen ikväll :-)

Härligt, nu längtar man efter vårfärger :-)

Ha en gokväll!
Kram

Camilla - Vita Rummet sa...

Önskar jag vågade lite mer färg här hemma men ledsnar tyvärr så fort! Försöker mig på lite färg i form av blommor och små detaljer!

Ha en bästa dag!

Kram

Thereses liv och vardag sa...

Supersnygga handdukar! Förut har jag tyckt att det har varit på gränsen till för mycket mönster men nu måste jag säga att jag gärna hade haft handdukarna i mitt badrum. kram!

Ann-Louise sa...

Jag vill tipsa om Buthler & Öhlund's böcker "En helt vanlig man", Mord.net m.fl.
Spännande thrillers i svensk miljö för det mesta.

Hoppas du har en fin kväll och helg!

Kramar