onsdag 15 februari 2012

Vårfeeling...


Gårdagens alla hjärtans dag firades inte så stort här hemma, men sambon kom hem med fång tulpaner i en av mina favoritfärger som nu sprider lite färgprakt och vårfeeling i vårt hem och så fick jag en skön fotmassage, TACK!!

Här går det upp och ner i mitt tillfrisknande, har känt mig bättre och bättre sedan i fredags då jag tyckte det vände på allvar, men (man kan ju fråga sig varför det alltid ska finnas ett men...) nu har jag blivit genomförkyld och ligger fortfarande hemma i sjuksängen. Behöver väl knappast skriva att jag är så uttråkad och less på det här nu...

Sambon har kommit hem ifrån jobbet och vi har precis ätit lite kvällsmat och jag ska snart krypa ner i sängen igen och se på Livet blir bättre med Sanna Bråding innan jag välkommnar John Blund. Jag har varit emot att ha tv i sovrummet, men nu är jag väldigt tacksam över vår lilla vita pjäs som finns där.

Hoppas ni haft en bra dag och jag vill passa på att tacka igen för Er omtanke, den värmer och peppar mig!

Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Åh :( nu får det väl ändå räcka med sjukdomar för din del! Väldigt vackra tulpaner du fick, fint med så många!

Glömde svara sist på din kommentar. Toppen har jag köpt på MQ ifall du var intresserad.

Krya på dig ordentligt nu! Kram

Rosie sa...

Vilka vackra tulpaner! Älskar dem! Det blir genast vår i rummet med ett fång vackra blommor. Hoppas du snart blir frisk. Krya på dig kram kommer här!

Mitt liv som förskollärare sa...

Underbar färg tycker även jag:) En gång för länge sen hade vi Tv i sovrummet och jag saknar den tiden, skulle gärna ha det igen.
ha det gott så länge.
Kram/
Berit

Helenas loggbok sa...

Att det aldrig ger med sig och att det kan vara så segt?!
Stackare!
Vilka fina tulpaner, färgen är underbar! Vi har ingen TV i sovrummet och har aldrig haft, men ibland lockar det faktiskt. Fast undrar hur länge jag skulle orka hålla mig vaken, det är ju knappt det går att hålla ögonen öppna i soffan vissa kvällar!
Kram kram
Helena

Mickis sa...

Nämen du har du blivit förkyld nu... stackare :-(
Nu får du se till att bli frisk :-) (inte för att man bara kan bestämma sig men...)

Vilka vackra tulpaner mannen köpt, uppiggande...

Jag var oxå emot tv i sovrummet, MEN vi har en ändå & ibland är det gott att kunna ligga & titta på tv & ännu bättre är det när jag vill se ngt BRA på tv,n & maken ngt sämre & ungdomarnas rum/tv är upptagna, då kan han ju lätt flytta sig till sovrummet.. ;-)
Jag kikkar oxå på Sanna Bråding nu...

Ha en fin kväll!
KRAM ♥

Elin sa...

Åh rosa tulipaner är så fina. Har ett par på mitt köksbord också, fast jag fick köpa dem själv. haha. Jag brukar använda bivaxsalva på fötterna när jag masserar. Köper bivax med lavendel från bivaxsalva.se, testa det. Efter att masserat och sen sovit med salvan, så läker fötterna och de blir fina som bäbisfötter. Krya på dig.

Kia sa...

Krya på dig nu och försök att ha en toppen dag!
Kram Kia

Mina finaste... sa...

Så fint med tulpaner! Känns vårligt. Förresten, jag har precis en sån ljuslykta - visst ger den fint ljus? Kram och krya på dig