måndag 20 februari 2012

Ingen semla idag, men imorgon...


Vid frukosten idag så frågade min kollega hur många som ville ha en semla till eftermiddagsfikan och självklart svarade jag JA! När det närmade sig fikadags så hade jag kunder och kunde inte gå ifrån förrän en stund senare och blev aningen förvånad och förvirrad när det inte fanns ett spår av några semlor i köket. Min kollega upplyste mig då om att det är fettisdagen först imorgon och det är då det kommer bjudas på semlor, ja ja den som väntar på något gott!! (Bild lånad ifrån IKEA)

Som ni förstår så har bloggerskan varit på jobbet idag, det tog emot ordentligt imorse och vid lunchtid var jag så trött att jag nästan var på väg att ge upp, men jag bara vägrade att vara hemma längre nu och både mycoplasman och förkylningen jag åkte på i förra veckan är betydligt bättre så jag bet ihop och körde hela dagen, och det gick :)

NU: Kvällsmacka och Charlotte Perrelli i Adam Live!

Kramar Bella ♥

10 kommentarer:

Annas inspiration sa...

Skönt att komma till jobbet,
även om jag kan tänka mig att du är dödstrött i kväll.

Många kramar

Anonym sa...

lilla tjejen! om det är någon som lyckas ta sig upp till jobbet och kämpa på så är det du! Lika imponerad som vanligt! antar att det va lite skönt att komma utanför väggarna i alla fall, men lova att du tar det lite lugnt!!
Kram kram
åsa

Marie sa...

Skönt att du känner dig bättre!!!

Gott att få äta semla i morgon, få se om jag också ska slå till på en?? jag har faktiskt inte fuskat och ätit någon än i år.
kram

Fröken Fräken sa...

Ja, ibland får man bara bita ihop! Jag har det körigt på jobbet nu, en tänker att på torsdag får jag iaf fara till Sthlm i ett par dagar! Undras om det blir semlor på jobbet imorgon...?

Sabelhagens Olivlund - Maria sa...

Heja dig! Du kämpar verkligen på.
Kram Maria

VILLA RUT sa...

Jo det börjar ordna till sig, men mycket kvar och allt tar tid! Men jag vill inte stressa fram något, bättre bo in sig ett tag. Hm jaså semlor säger du :) är på konferens imorgon hoppas de har tänkt på det :), om inte annat roligt för alla utländska gäster att få prova en svensk tradition. Kram Fia

Rosie sa...

Den som väntar på något gott... Då vet du vad du har att se fram emot imorgon:) Skönt att du är bättre! Kram!

alegni sa...

vad tuff du är som kämpade dig igenom hela dagen! i dag är du nog värd en semla eller två. :)
kram och ha det gott!
ingela

MIN LYCKA ♥ sa...

Här blev det en semla förra veckan, så ska hålla mig borta från dom denna veckan;=)
Åh Charlotte P, tur jag har Adam L på serieinspelning, då ska jag kika på gårdagens program;) Tack för tipset, kram

Radhusdrömmar sa...

Här håller alla på och pratar om semlor på jobbet. Själv så är jag glutenintollerant och allergisk mot mandel, så semlor är ingen hit för mig.

Kram
Johanna