måndag 4 januari 2010

Klädd för våren 2010...


Fick kläder i julklapp av sambon och min bror och hans flickvän S som jag ännu inte visat på bloggen. När jag bläddrade i Sofis Mode i helgen visade det sig att jag fått kläder i helt rätt färger för den stundande våren...


Mycket pastell och jordnära färger, men också svarta plagg i tunna och skira tyger är tydligen helt rätt för våren 2010, allt enligt Sofis Mode...
Så var första arbetsdagen 2010 avklarad och även om det inte var något fel på viljan i morse när klockan ringde så ville kroppen inget hellre än att ligga var under det varma täcket istället för att stiga upp och göra i sig iordning för att ge sig ut i den 10 gradiga kylan som fortfarande råder ute.

Kylan biter som sig som sagt kvar och jag beundrar fortfarande det vackra vita vinterlandskapet varje dag när jag tittar ut, tröttnar inte på att se de snöbeklädda träden och vita vidderna, bäst att passa på att njuta för om två dagar byts de ut mot långa sandstränder och 30 graders värme... På torsdag åker vi till Thailand för två veckors semester med sol och värme och det är förhoppningsvis precis vad vi behöver efter den senaste tidens aningen turbulenta händelser.

Imorgon blir det jobb och onsdagen får bli fixardag då jag varken hunnit eller orkat med att ordna både det ena och andra som behövs innan vi reser. Bland annat blir det en djupdykning bland de undanstoppade sommarkläderna för att hitta lämpliga plagg att fylla resväskan med. Fick kläder i julklapp som jag inte visat här på bloggen tidigare och jag tror bestämt att några av dem får följa med till varmare breddgrader.

Nu väntar sängen på mig så jag avslutar dagens inlägg med att säga Go Natt och på återseende imorgon!!

Kram ♥

6 kommentarer:

jagochmitthem sa...

Trevlig resa!!! Njut och ta hand om er.

Kram Annette

Vikoria sa...

ÅH,hoppas ni får en underbar resa! Vi har länge funderat över resa till Thailand. Tänkte först som bröllopsresa men eftersom vädret kan vara lite sisådär i juni så ville vi inte. Men känner att vi båda oxå behöver en paus! Så hoppas vi oxå kan ta oss till Thailand! Ni får berätta hur det var sen!

Njut av solens strålar o ladda batterierna nu!!!! TA HAND OM ER!

mariaemb. sa...

Hej kära du!

Tänkte passa på att önska god fortsättning eftersom jag varit liiiite inaktiv senaste tiden :) Ser att jag missat eh hel hög inlägg som jag ska ta och läsa ikapp!

Thailand låter ju riktigt härligt just nu. Solen skulle jag inte tacka nej till ;)

Hoppas att det går bra på jobb, detta är ju en kort vecka :)

Kram Kram

Livet hemma hos Linda sa...

Tack!

Vad underbart att få resa iväg till värmen. Det skulle inte vara fel:) Även om, som du säger, vintern och all snön är otroligt vackert. Vintern och sommaren är båda härliga årstider fast på olika sätt;)

Ha nu en fin Trettondagsaftons kväll
Kramar

Marie sa...

Har läst dina senaste inläg,åh vilken traumatiskt nyår ! men vad bra att det blev bra till slut! och att ni nu är på väg till värmen, vila och nya äventyr. Den försenade nyårsmiddagen gick inte heller av för hackor! den såg ju väldigt läcker ut!! Det är inte mycket som slår rådjursfile. åt ngt liknande här också vid vårat nyårsfirande(har en man som är jägare) Önskar er en underbar resa och en god, lycklig fortsättning på det nya året!! Kram Marie

millandante sa...

Oooo.. tänk att du snart befinner dig i den värmen!! Om du inte hinner med något mer inlägg mitt i all packning så önskar jag dig och sambon en riktigt skön resa!!!!
KRAMAR