torsdag 7 januari 2010

Nu åker vi!!!

Snön och kylan utanför Landvetter är snart ett minne blott...

Klockan 20.00 lyfter planet till Thailand, vi landar i Phuket och åker sedan direkt med buss och båt vidare till Koh Kho Khao...

Tillbringar tiden med att skriva ett sista blogginlägg ifrån Sverige i väntan på avgång...


samtidigt som jag mumsar på en supergod chokladkaka och dricker en kopp varm choklad...


Älsklingen drömmer sig tolv år tillbaka i tiden då han arbetade som flytplanslastare i Oslo... Eller är det Thailand han sitter och filosoferar om??


Nu är vi äntligen snart på väg, incheckade och klara och redan 700 kr fattigare (övervikt och fika) efter bara en halv timme på Landvetter, sitter vi nu och inväntar avgång. Vänthallen fylls på med spända och vissa aningen förvirrade resenärer som irrar omkring mellan taxfreen och baren, själva sitter vi vid fönstret och tar en sista titt på alla snö och kollar lite på datorn och läser tidningar i lugn och ro. Känns skönt att flyga så här på kvällen då man förhoppningsvis ska kunna somna på planet och få i alla fall några timmars sömn under den 12 timmar långa flygresan som väntar. Vi flyger direkt ner, men på hemvägen mellanlandar vi för tankning så den resan tar 14 timmar. Stödstrumpor är inhandlade och ligger i handbagaget där jag även laddat upp med ett gång bra böcker att läsa under resan.
Nästa inlägg kommer när vi är på plats och då lovar jag att det blir sol och ingen snö på bilderna :) Kram på Er!!

5 kommentarer:

Susanne sa...

Hoppas ni får en toppenhärlig semester :o)

Kramar

Hemma hos Katta sa...

Vad underbart med en skön semester nu när det är som kallast här hemma! Hoppas flygresan går riktigt bra och att ni får en mysig tripp! =)

Kraam Katta

Ann-Louise sa...

Så jättekul att du uppdaterar från Landvetter!! Nu sitter du på planet fastspänd och om en kvart lyfter ni!! Sååå skönt för er. Hade gärna varit med =0).

Önskar er en underbart härlig resa Bella! Och hoppas vi får se alla dina fina lockande bilder där nerifrån! Man kan ju drömma sig bort en stund i allafall då ;-)

Stor kram!

home by lina sa...

Ååååh Bella vad härligt att få åka till värmen! Det är ni väl unnade =)Hoppas ni får en skön och avkopplande semester!! KRAM, KRAM Lina

milla-andante sa...

Men så roligt, får vi också följa med på resan..!! Trodde ju att du skulle ha blogguppehåll..:( :)
Tänk att du sitter uppe i luften nu och flyger över hela världen... otroligt egentligen!!
Hoppas det blir en behaglig flygtur för er båda!
KRAM