tisdag 19 januari 2010

Rosa piller...


Då sambon fått öroninflammation för första gången i sitt 32-åriga liv började vi gårdagen med ett besök här på Khaolak Inter Clinik...

En hel påse med mediciner fick vi med oss från den vänlige läkaren som snabbt hjälpte oss, skrämmande att det är smidigare att gå till läkaren här nere än hemma...

Antibiotika i tablett- och droppform, knallcerisa tabletter mot svullnaden i örat och öronproppar att använda vid bad i fortsättningen, att det var bra krut i tabletterna är det inget tvivlel om då sambon redan efter tre timmar var bättre, kanske bäst att inte veta vad det var i dem :) Skönt i alla fall att de hjälpte så snabbt!!

Semesterdagarna rusar iväg och i skrivande stund har vi bara två heldagar kvar här i solen och värmen innan det är dags att packa väskna och bege sig hem till vintern och kylan i Sverige. Behöver väl knappast påpeka att jag mer än gärna hade stannat här nere en vecka till. Ska inte klaga då vi haft så sköna lata dagar med kanonväder varje dag, en enda regnskur på nästan två veckor så inget att klaga på där. Enda smolket i bägaren har väl varit en enveten förkylning som nu gett med sig och två krånglande magar, men det hör väl nästan till när man är iväg så här och nu verkar ju även sambons öroninflammation ha gett med sig så förhoppningsvis har vi två goa dagar kvar här nere.
Hade en kanondag i förrgår då vi hyrde moppe och åkte runt hela ön, tänkte ladda in alla bilder senare ikväll och även lägga upp några här på bloggen, men det efter att vi ätit middag på stranden...

2 kommentarer:

Therése sa...

Har man aldrig haft öroninflammation innan...så är det ju rätt typiskt att behöva åka på det just när man är iväg såhär!!
Tur att han fick hjälp så snabbt iaf, och skulle han börja betee sig lite knasigt, får du se till att han slutar med sina knallrosa piller hihihi!!
Njut riktigt ordentligt nu den lilla tid ni har kvar där nere i paradiset!! ;-)
KRAMIS!

Anna sa...

Just där fick min sambo spola öronen när han fått vaxpropp och jag fick medicin mot mina myggbett. Ni verkar ha haft en underbar resa! Ska läsa ingenom alla dina inlägg och drömma mig bort.