lördag 2 januari 2010

Livet går vidare...


Livet går vidare efter nyårshelgens mindre trevliga upplevelse och vi fick till frukost sällskap av två rådjur som kalasade på vår rosenbuske...

Vi har kunnat njuta av ännu en vacker vinterdag...


Tio minus på termometern och nyfallen snö på marken...
Solen och snön gnistrade ikapp...


Vackert snöbeklädda grenar mötte oss under vår promenad nu på eftermiddagen...


Lagom tills vi kom hem gick solen ner vid horisonten...


Nu är lyktorna på trappan tända denna årets första lördagkväll...
Årets andra dag har gått i lugnets tecken, ett kort besök på sambons arbetsplats, snöskottning och en promenad som avslutades med varm choklad har hunnits med. Av naturliga själ är det lugn och ro som gäller för oss båda nu, men det hindrar ju inte att man kan njuta av en god rådjursfilé till middag. Den tänkta varmrätten på nyår står med andra ord i skrivande stund i ugnen och även om rödvinet är utbytt mot mineralvatten denna kväll så kommer maten med all säkerhet att smaka utsökt då det är sambon som står i köket.
Efter mat blir det en lugn och skön kväll i soffan, lite bloggläsning och andra delen av Olyckfågeln ska ses och därefter gissar jag att vi båda är så trötta att sängen lockar.
Hoppas ni haft en bra början på det nya året och TACK för alla omtänksamma kommentarer, sambon mår efter omständigheterna bra och försöker ta hand om sig på bästa sätt, han fick en ordentlig varningsklocka och förhoppningsvis blir det inga fler sjukhusbesök.
Trevlig kväll!!

6 kommentarer:

Inredningsfrun sa...

Ville bara titta in och önska dig en god fortsättning på det nya året!! Hoppas att din man mår bättre!!

Kram från Inredningsfrun :)

home by lina sa...

Så skönt att han är på bättringsvägen gubben din =)Jättefina och härliga vinterbilder du visar... snacka om oväntat besök som sagt ;=)KRAM Lina

milla-andante sa...

KRAM till er båda!!

Stjärnor & Champagne sa...

Goa goa Bella....Vad tråkigt med din sambo men skönt att det går åt rätt håll. Man blir ju rädd!!! I detta hus där vi är över 40 så börjar det ju hända saker och man skall inte ta något för givet här i livet, så är det bara. Vilka härliga bilder vännen.
Hoppas att ni har det bra vännen...
Stora kramen från mig/ A

Ann-Louise sa...

Underbara bilder! Rådjuren är söta men man kan bli galna på dem till sist när växtern inte får vara ifred grrr.
Skönt att ni mår bra och kommer iväg till Thailand, precis vad ni behöver!! Ladda batterierna för resten av året i solen och värmen =0).

Kommer följa din blogg även nästa år så klart!!

Kram kram

Fröken Fräken sa...

Oj vilken dramatisk och otäck inledning på nyåret! Hoppas att läget nu är bättre, och att tiden finns för att ta et lugnt.. när kroppen säger ifrån på det där sättet så måste man lyda.