tisdag 28 januari 2014

Nya blommor...


Något som hör till början av januari är att byta ut de röda julblommorna mot nya ljusa och fräscha. I år hann det bli slutet på januari innan ett par murgrönor och ljusrosa våreld kom på plats i köksfönstret och årets första tulpanbukett köptes, bättre sent än aldrig...

Det är fortfarande ett fint vitt vinterlandskap ute och igår kväll kom det ännu lite mera snö här på Västkusten, mysigt! Som jag skrivit innan har jag gärna vinter så här i slutet av januari och så kan det bli vår om drygt en månad, men även om det är vinter ute vill jag som de flesta andra få in ljusare färger i inredningen och lite nya fräscha blommor är en bra start och det fixades i helgen.

Veckan har annars börjat med jobb som vanligt och efter hektiska veckor som vanligt i januari har vi nu kontrolluppgifter och Fora-rapporteringarna under kontroll på jobbet, skönt!

Hoppas din vecka börjat bra!

Kramar Bella

2 kommentarer:

Nilla Q sa...

Fina! Vill också ha lite mer vårkänsla och nya blommor. Fattar bara inte att min julstjärna fortfarande står där så fin. Inga blommor brukar överleva särskilt länge i detta hus, men den där...
Bara för att jag inte vill ha den längre!

Kram Pernilla

A House With A View sa...

Här finns julblommorna kvar, blommar såååå fint, fniss :) Men jag kompletterar med lite våriga tulpaner som väger upp det vintrigt juliga :)

Vilken fin bild, vacker bukett!

Många kramar aka