tisdag 14 januari 2014

Emma S och snö...

 
Att se sig själv i spegeln för tillfället är ingen höjdare och något jag helst undviker, trött, vinterblek och sliten efter en tuff vecka kan min hud behöva all hjälp den kan få för en uppfräschning så julklappen ifrån svärmor kommer väl till pass. Har provat både peelingen och ansiktsmasken och gillade dem båda, passade min hud jättebra och det är första gången jag testar Emma S. produkter, men inte sista. Tack!!
 
Första kunden som kom förbi kontoret i morse och lämnade papper upplyste mig brutalt ärligt om att jag inte såg något vidare pigg ut och frågade vad jag hade gjort... Oväntad kommentar av just den här kunden, men jag kan inte annat än hålla med honom. Oro, bekymmer, sorg och för lite sömn plus en bråkande nacke som tokvärkt sista dygnen tar så klart ut sin rätt. Har varit och fått hjälp för nacken idag och det känns lite mindre stelt nu ikväll så jag hoppas det håller i sig till imorgon och blir bättre och bättre och att smärtan ger med sig snart också.
 
Idag har vintern äntligen kommit till Västkusten, det har snöat hela kvällen och ett decimetertjockt vitt täcke lyser nu upp januarikvällen. Vet att många längtar till våren, men jag känner ingen brådska, jag har hellre vinter nu när det ska vara det och att det sen får bli vår fram i mars.
 
Hoppas din vecka börjat bra!
 
Kramar Bella

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag såg mig i spegeln och fick en skräck. Behövs många preparat nu och jag har slut. Måste köpa nytt. Torr och skrynklig och blek.....Jag skulle kunna tänka mig att prova Emma S, men jag har alltid Clinique, lite känslig hy så jag vet inte om jag ska byta.
Agneta kram

Mickis sa...

Hoppas du får må lite bättre snart.. Det är en slitsam tid just nu...

Skönt med lite snö iaf :-)

Ha en fin dag!
Kram

Nazima sa...

Hört mkt. positivt om Emma S produkter, så det kanske dags att testa här med! Annars kör jag alltid med Nivea, men det kan ju alltid vara kul att testa något annat.

Hoppas du får en fin och mysig helg trots sorg.

Stor kram från mig!