lördag 28 december 2013

Welcome Home


En av julklapparna ifrån sambon var boken Welcome Home, perfekt läsning för lediga dagar...
 
Efter en dags jobb igår väntar nu hela tio dagars ledighet, räknade efter igår kväll och blev själv förvånad över att tre semesterdagar i veckan som kommer faktiskt räcker för nästan en och en halv veckas ledigt. Skönt ska det bli och även välbehövligt, jag ska försöka att inte planera in så mycket, även om jag vill utnyttja dagarna till max och hinna med trevliga fikastunder och annat som det är svårt att få tiden att räcka till för när veckorna fylls av jobb och vardagsmåsten.
 
Jag har helt ärligt haft svårt att hitta julkänslorna i år och jag tror det beror mycket på att snön saknats och att det blev så snopet på julafton då vi inte kunde träffa farmor pga av magsjuka på hemmet där hon bor. Sambon som arbetat jättemycket sista året hade svårt att komma till ro i sin ledighet och var trots att han var trött rastlös och inte upplagd för så mycket och det påverkade även mig, men nu tar vi nya tag och inväntar vår spavistelse på nyår.
 
Hur var din julhelg?
 
Kramar Bella

6 kommentarer:

Kia sa...

Vi har haft det bra, lugn och skönt och inga måsten! Nä, nån julkänsla har det inte varit trots att vi faktiskt fick se snön på jul. Bättre lycka nästa år.

Kram Kia

Enkel stil sa...

Laila Lindhom har ett så vackert hem. Massor med ideer att låna. Låter skönt med spa över nyår. Kram Anita

Hanna sa...

Jag hade en jättefin julhelg. Tråkigt med magsjuka och annat som förstörde för er.

cecce sa...

Herregud, människa!:-) Hur mycket gott har du inte bakat i inläggen nedan?:-) Ojoj...så fint och snyggt upplagt och så gott det ser ut! Jag är imponerad!! Kan tro jag kommer tillbaka och norpar lite inspiration om inte förr så till nästa jul!
Duktiga du!!

Hoppas du trots allt haft en fin julhelg och kan gotta ner dig i ledigheten nu. Lätt att överboka men glöm inte vila också:-)

Ha det gott!

Kram Cecce

A House With A View sa...

Vilken jättefin present! Den boken skulle jag också vilja ha! Och näää, ingen direkt julkänsla utan snö... Men sååå härligt med långledigt :)

Kraaaaaam aka

Maria sa...

Vi har haft en lugn och avkopplande julhelg. Vi har varit lediga och tillsammans ,vilket jag är glad och tacksam över.
Nä, det är ju så att man styr inte över känslorna, svårt att tvinga fram något, som inte vill komma naturligt. Det hade ju sina förklaringar för dig, med utebliven julkänsla. Hoppas du i alla fall kan få ett härligt nyår och att du njuter av ledigheten!
Den där boken har jag med, den är verkligen jättefin! =)
Och visst fick vi en trevlig familjemiddag igår :)
Kram /Maria