måndag 2 december 2013

1:a Advent o djupdykning...


När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas att fira få advent...
 
En bråkande kropp är både frustrerande och irriterande och lördagskvällen och gårdagen har varit allt annat än roliga och sviterna efter lördagens överansträngning sitter fortfarande kvar så det blev en tuff dag på jobbet idag. Vad jag har gjort? Gick lite för länge på köpcentrat i lördags tillsammans med goda vänner, kände i kroppen att jag borde åkt hem, men så var det trevligt och jag ville så gärna stanna kvar en stund till vilket jag gjorde och sen bittert fått ångra. Jag vet att det är så här mitt liv ser ut och att jag får anpassa mig efter kroppens dagsform och göra det bästa av det, men det är frustrerande att inte själv kunna bestämma. Det hade varit en sak om jag festat på krogen sent och verkligen gått över mina gränser, men så var det inte. När kroppen är överansträngd förvärras tröttheten, värken i kroppens alla muskler och leder blir värre, huvudvärken blir nästan migränliknande, influensakänslan i kroppen som alltid finns där förstärks och mitt halsonda tilltar. Jag vet att dessa "toppar"/djupdykningar går över om jag vilar och tar hand om mig, men det tar tid, olika lång tid och det är inte alltid lätt att kombinera med jobb och andra måsten i livet.
 
Helgens positiva har förutom trevligt umgänge med vännerna under shoppingrundan varit att få tända första adventsljuset och välkomna årets mysigaste månad.
 
Kramar Bella

4 kommentarer:

Villa Ell sa...

Nej inget vidare...förstår att man vill fortsätta med trevligheterna!
Hoppas du kommer på benen snart igen
Kram Sandra

Anonym sa...

Vilken fin adventsljusstake. Kan bara instämma att det inte är lätt när man inte kan bestämma själv. Fick själv gå lägga mig idag kl 12.30 och sova. Gick inte hålla ögonen uppe. Men jag lärde mig att nästa år sätta upp adventeninredning tidigare. Ha det gott Eva

Kia sa...

Inte lätt! Hur märker du av det? Är det att du blir trött och känner att nu är det dags att vila?
Fint med ljuset!
Kram Kia

Mickis sa...

Vet precis hur det. Känns.... tänk om man någon gång bara kunde få bestämma själv...

Hoppas du kan återhämta dig snabb trots jobb..
Kram <3.