måndag 8 april 2013

Vårtecken...

 
Igår fick jag se årets första gula krokusar hos grannen...

 
Trots kärlen i marken har de lyckats ta sig upp...
 

liksom några snödroppar...


T o m några små vitsippor har letat sig fram i slänten där solen ligger på hela eftermiddagarna...
 
Det är inte de mest positiva tongångarna här inne sedan en tid tillbaka och lite glest mellan inläggen, men det är trögt att komma upp den här gången, det vill sig inte riktigt och jag är helt ärligt förbaskat trött på att må så här. Vet ju att det brukar vända, men trots att jag gör mitt bästa för att hjälpa kroppen på vägen verkar det lite hopplöst just nu, men alternativet att ge upp finns ju inte så vi fortsätter att tro på att våren ska göra sitt och att det blir bättre, aldrig sluta tro och kämpa!
 
Kramar Bella

6 kommentarer:

Kia sa...

Se, våren är på väg!! Vi har snödroppar hemma som kämpar sig upp i rabatten och så såg vi blåsippor när vi gick med Zigge. Sakta men säkert kommer värmen.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

vitagavlar.blogspot.com sa...

Vitsippor!!!!! Vad fuskigt;-)!
Hoppas att du snart mår MYCKET bättre! Kram Lisa

Mickis sa...

Vitsippor... REDAN... Så härligt :-)
Det känns som det finns hopp om livet...

Jobbigt för dig att det är så trögt just nu... Men jag håller tummarna att du snart är i kapp :-) Eller beror det på att du jobbar fullt nu?

SKÖT OM DIG!
Kram

Dagar av lycka sa...

Men så härligt med dessa vårtecken. Här har inte den minstaste tussilago visat sig än. Som vi längtar!

Jobbigt att det är motigt just nu. Hoppas verkligen att det vänder snart. Förhoppningsvis kanske ändå lite ljus och värme göra gott för din kropp!

Kramen

cecce sa...

Våren kommer!! Det gör den alltid.

Sköt om dig vännen!!

Kram cecce

Helenas loggbok sa...

Hej!

Nu har jag lite att läsa igen hos dig efter påsklovsveckorna i Sverige. Brukar ju ta lite semester även från datorn när jag är där!

Härligt med vårtecken! Här i Lux måste det varit jättekallt när vi varit borta för det har inte hänt något i naturen på 2 veckor. Så här års brukar det ju vara grönt och jag har redan klippt gräset. Men inte i år. Det är knappt inte längre kommit än i Sverige!

Ha det gott!
Kram
Helena