fredag 26 april 2013

Edblad i roséguld...

Edblads Monaco Thin Bracelet i rostfritt stål pläterat med roséguld står på min önskelista...
 
Jag har en Edblad ring sen tidigare som jag använder varje dag, kanske dags för en ny med roséguld-plätering. Den här modellen heter Eternity mini ring...
 
Klockan närmar sig 21 och fredagskvällen tillbringas som vanligt framför Let´s Dance, trevlig och lättsam fredagunderhållning som passar perfekt efter avslutad arbetsvecka. Idag har vi tackat av min äldsta arbetskompis, vi har arbetat ihop i över 13 år och det var hon som lärde upp mig när jag började på min nuvarande arbetsplats så det kändes både sorgligt och konstigt att hon nu slutar och det kom en liten tår när vi sa hej då i eftermiddags. Men allt har sin tid och nu väntar nya utmaningar för C och vi får en ny kollega på jobbet.
 
Helgen är än så länge ganska oplanerad, men det finns saker att ta tag i här hemma så det är bara att välja något och sätta igång, eller hitta på något annat kul :)
 
Önskar dig en trevlig helg!
 
Kramar Bella

4 kommentarer:

Kia sa...

Våran helg har lite aktiviteter inbokade ridning för N och handboll för A. Kanske åka titta på en båt? Köpa ny cykel till A och söndagen var tänkt för lite shopping av vårkläder. Vi får se?

Ha en toppen helg!
Kram Kia

Postadress Torslanda sa...

Ser väldigt tjusigt ut det där. Ha en fin helg

Lotta i USA sa...

Så vackra smycken! Ljuvliga.

Ha en jättefin helg Bella!

Varm kram
Lotta

Home2tiny sa...

Helt ljuvliga smycken, förstår att det står på önskelistan. Njut o ha en härlig helg fina Bella. Kramisar Tina