måndag 1 april 2013

Påskhelg...


Även om det fortfarande är kallt ute för årstiden så har den här påskhelgen bjudit på ett strålande väder, sol och klarblå himmel och många har premiärgrillat och tillbringat sina lediga dagar utomhus och njutit av att våren är här...

 
Sambon har arbetat hela påskhelgen förutom i fredags så för att få träffas lite så åkte jag och vännen S med till hans jobb och stod i fiskdammen och målade påskbrev med barnen under ett några timmar på påskafton. Kul att få busa med barnen och göra dem glada i fiskdammen där de fick påsar fyllda med godis och självklart gjorde vi detta utklädda till påskgummor :)
 
 
Som tack för hjälpen bjöds vi på lunch från påskbuffén...

 
 Godast var chokladmoussen på efterrättsbordet...
 
 
Påskdagen ägnades åt att vila och att försöka komma ikapp med hushållssysslorna här hemma, storstädning och tvättning stod på schemat...
 
 
Idag började jag dagen med träning, skönt och jobbigt på samma gång, som det ska vara :)
 
 
Det fina vädret inbjöd sen till en fikastund på altanen i eftermiddagssolen...
 
Påskhelgen och långledigheten är nu till ända och även om det varit trist att sambon arbetat hela dagarna och sen fortsatt jobba hemma på kvällarna så har det varit välbehövligt med lite ledighet. Har känt mig lite stressad både igår och idag över att jag inte passat på att göra saker och träffa vänner när jag varit ledig, men jag tror jag behövde vara hemma fixa i hemmet och vila.
 
Hoppas din påskhelg varit bra och jag vill avsluta med att skicka en tanke till min vän A som ligger på sjukhuset, tänker på dig vännen och håller tummar och tår för att du snart är på benen igen.
 
Kramar Bella

Inga kommentarer: