torsdag 29 december 2011

Newport Poncho och andra värmande julklappar...


En marinblå Crestwood Poncho ífrån Newport Collection med vita sömmar i varmt fleecetyg låg i min klapp ifrån jobbet i år. Skön att svepa om sig under vinterhalvåret eller svala sommarkvällar när man känner sig frusen...


Varm och gosig pläd ifrån svärmor kommer användas flitigt i vinter...


liksom de här sköna tofflorna ifrån Gina Tricot som jag fick av mina kära föräldrar...

Jag vill tacka för era omtänksamma och kloka kommentarer efter gårdagens inlägg. Ingen förutom jag själv och min närmsta familj vet hur mitt liv ser ut i sin helhet och så kommer det fortsätta vara, utåt sett så kommer jag fortsätta att visa de positiva sidorna och fokusera på dem både praktiskt och i mina tankar för att få må så bra som möjligt trots att min kropp rent fysiskt mår allt annat än bra och inte beter sig så som jag vill. Det är verkligen så som flera av Er skrev att ju sämre man mår desto mer fokuserar man på det positiva, vackra och ytliga i blogglandia, allt för att hålla det egna humöret uppe. TACK fina bloggvänner, ni betyder mycket för mig ska ni veta!!

Med tanke på hur frusen jag är så förstår ni ju att julklapparna ovan hamnade hos rätt person, det finns ingen risk att de kommer bli liggande långt in garderob utan är de redan använda.

Årets näst sista jobbdag är gjord och nu väntar bara morgonen dagens arbetsdag innan jag går på en veckas ledighet, ska bli så skönt!

Hoppas Ni haft en fin dag och ta hand om Er!

Kramar Bella ♥

9 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Bella!
Vilka mysiga o varma julklappar du fick! Den där ponchon skulle jag inte tacka nej till:)

Sköt om dig!

Kraam Jenny

Helenas loggbok sa...

Läste ditt förra inlägg och man blir så trött.... Jag har ju levt med en mamma som varit sjuk i hela mitt liv. Hon såg aldrig sjuk ut i ansiktet och försökte alltid göra sig få fin hon kunde med kläder och smink. Hon fick alltid höra att hon såg ju minsann inte sjuk ut. (typ skulle inte klaga). Alla förstod inte att hon och vi var så väldigt tacksamma över att hon inte uppe på allt annat SÅG sjuk ut. Ungefär samma sak som för dig. Allt syns och märks inte utåt.

Vilka fina julklappar du fått. Ponchon såg jättefin ut!
Ha det gott!
Kram
Helena

Vardagslyx sa...

Vilka mysiga julklappar!

Läste ditt förra inlägg...Ta hand om dig!!!

Önskar dig ett Gott Nytt År!

Kram Pernilla

vitagavlar.blogspot.com sa...

Vilka mysiga julklappar du fått!

Sänder dig oxå en tanke med anledning av förra inlägget! Barnsligt! Tråkigt att hon inte kunde stå för sitt inlägg! Skit i henne och kämpa vidare!

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och en trevlig nyårsafton!
Kram Lisa

Anonym sa...

Jag skulle inte tacka nej till dina varma sköna julklappar. De passar väl jättebra i båten att mysa i på svala kvällar också. Vad är Newport för märke?
Du verkar ha fin familj runt omkring dig som vet vad du behöver. Hur gammal var du när du började bli sjuk för du är väl ganska ung om jag tolkat det rätt ,inte ens 30år eller är jag fel ute? Gott nytt år.

Anonym sa...

Hej! Bra svarat till den som utgav vara anställd på FK. Det kallar jag svar på tal. Bra gjort
Jag har också en kronisk sjukdom och instämmer i allt du skriver.
Du berättar inte om allt det dåliga utan bara om det som är positivt. Givetvis. Handlar om överlevnad. Min granne har fibromyalgi och hon visar sig inte ens när hon mår dåligt utan bara de bra dagarna. Hon är pensionär och har möjligheten. Men så är det. Jag skickar kramar och önskan att du ska bli bättre i din mage Det räcker med en sjukdom
Gott Nytt År till dig
Hälsar
Lena i Kalmar

Vita rosor och förgätmigej sa...

Ooooh! Den där pläden skulle mer än gärna få flytta hem till mig också! :) Ser så fluffig och mjuk ut. Jag hoppas du kan släppa den där idiotiska kommentaren nu! De har en förmåga att bita sig fast även om man inte tror att det tar men du vet ju vad som är sant. Efter ett tag bleknar det bort, tro mig jag har fått både en och annan obehaglig kommentar i min dar. (Kanske i och för sig inte alltid är så smidig i mina inlägg... ;))

Gott Nytt År fina Bella!

Varm kram/ Anna

:*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*: sa...

Passar på att önskar dig ett gott slut på detta året och ett spännande 2012.

♥ Må så gott & va rädd om dig! ♥

Kram Camilla

A House With A View sa...

Ååååh vilka jättefina klappar du fått, avviiiiiiis, haha!!!! Men du vilket tråkigt mail från FK... Men det som räknas är att du själv vet vad som är sant, allt annat är oväsentligt - basta!!!!

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!!!

Kraaaaaaaaaam aka