söndag 25 december 2011

God fortsättning...


Traditionellt julbord i föräldrahemmet...

God fortsättning önskar jag Er alla med förhoppningen om att ni haft en bra julhelg så här långt. Vi firade julafton hemma hos mina föräldrar tillsammans med farmor, bror o svägerska och svärmor som liksom de senaste åren följde med hem till mitt föräldrarhem. Perfekt för mig och sambon då vi båda två får fira med våra föräldrar varje år. Det bjöds på så mycket god mat som vanligt i föräldrahemmet och julfirandet var precis så traditonellt som i alla fall jag vill ha det. Fina och uppskattade julklappar fick jag och efter dagens trevliga middag hemma hos oss där jag fick möjlighet att bjuda igen har lugnet lagt sig. Trots att man är vuxen tycker jag fortfarande att man har en viss förväntan och spänning inför julafton och när juldagen kommer slappnar man av och njuter över att bara kunna vara på ett annat sätt när den "stora dagen" passerat. Svärmor har åkt vidare till sin särbo nu på kvällskvisten och sambon ligger förkyld och trött efter dagens rea-start nerbäddad i sängen, själv sitter jag med laptopen i knät och ser på Sommarpratarna på svt-play till ljudet av starka vindar som viner runt husknuten. Mysigt och avkopplande!

Ta hand om Er!!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

Vardaxlyx sa...

Hihi såå smarrigt det såg ut! Ni måste ha haft en kanon jul! Kram kram och trevlig juldag!

Therese sa...

Heej...:) Låter som ni haft en fantastisk jul, men min fråga är ändå, hur mår din mage? Hoppas innerligt att det är bättre.. Här hemma är allt bara bra.. Firat julafton med Wille idag eftersom han var hos sin pappa igår.. Massa god mat igår och idag, underbart helt enkelt.. Stor stor kram

Anonym sa...

God fortsättning, Bella! Här viner det också runt knutarna, värre än någonsin tidigare faktiskt. Vi firar alltid julen här hemma, mina föräldrar äter hos oss alla tre juldagarna, men jag har mat så det räcker och blir över. ;)
Kram
Alegni-Ingela

Kia sa...

Låter som ni haft en skön jul.
Önskar dig en God fortsättning!
Kram Kia