onsdag 26 augusti 2009

Mera vitt...


Den här bokhyllan i vår källare sitter fast i väggen så det kändes inte som ett alternativ att ta ner den...

Så för att få bort den tråkig träfärgen så har jag såklart målat den vit...


Vi fick denna fina ljusstake i försenad inflyttningspresent av goa familjen F igår, fick också ett presentkort på Gina Tricot av lilla E som tack för att jag passar henne ibland, vilket jag bara tycker är sååå kul, men blev så klart jätteglad för mina väldigt uppskattade presenter, TACK!!


Kikar in och gör ett snabbt inlägg så här efter jobbet. Idag funkar det som ni ser betydligt bättre att lägga in bilder än igår kväll, tänk vad irriterande det är när inte tekniken fungerar. Nu är det kanske inte superviktigt att det funkar att lägga in bilder i bloggen, men lite störande är det allt när man sitter där och ska göra ett inlägg o det bara inte går. Nog om det!
Som ni ser så har bokhyllan i källaren nu blivit vitmålad och passar betydligt bättre in till den vitmålade panelen. Började första semesterveckan med att måla den, men sen försvann motivationen och orken och den blev ståendes halvfärdig, men igår gjorde jag sista strykningen och är nöjd med resultatet så nu är det bara att ta tag i de ouppackade flyttlådorna med böcker!!
Ska krypa ner i sängen nu och vila och om orken finns där senare i kväll så ska jag sätta upp gardinerna i vardagsrummet och så ska jag kika in till er och se hur er dag varit!

6 kommentarer:

Susanne sa...

Blev jättesnyggt med det vita.
Ljustaken var verkligen läcker, ni ser ut att ha så fint hemma.

Kram

Ann-Louise sa...

Perfekt ställe att ha förvaring påutan att det tar plats och det ser ju ut som om den är platsbyggd nu när den blev vit.
Hade så i mitt förra hus..tyvärr så blev allt fort dammigt där under men ni drar kanske inte ner så mycket som vi...+ att jag vill ha lättstädat;-)

Ja du vilket skitproblem egentligen med jackan. Sneglar på dem hela tiden.

Ha det så bra och stor KRAM!

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vänne...Rapport= lika stökigt. Vad fint ni har i sovrummet. Blir mer och mer sugen på svart och vitt i mitt hem. Ljusstaken, tänkte och tänkte var jag hade sett den, Indiska. Dom är jättefina. Hoppas att det är ok med dig och var rädd om dig.

Kram till dig/ A

jessi sa...

Såå snyggt när det blev vitt. Man kan göra nästan allt fint bara man målar det vitt! Det blir så ljust o fräscht!

KRAM

Therése sa...

Det är ju inte klokt vad lite vit färg kan göra egentligen!
Blev ju jättefint när du målat ;-)

Hoppas allt är väl med dig!
Kram Therése

Viktoria sa...

Hej!!

Vet att jag har sett nånstans i din blogg ett inlägg om e vit trappa. Men hade för mig att ni målade den? Så vi var bara nyfikna på om ni slipade o gjorde massa underarbete o om det var svårt o måla om en trappa? Vi kommer ju ha en i furu liknande trä men jag vill ju ha en vit :) Sen är den tyvärr klädd med en heltäckningsmatta på trappstegen...är väl det som blir jobb o dra bort den!

Ha en bra dag!

Kram Viktoria & Magnus