torsdag 20 augusti 2009

Nya lampor och TGIF...


Svart lampa som nog kommer få sin plats i vårt sovrumsfönster...


3 vita lampor fick följa med hem tillsammans med vita panellängder...


Svårt att fotografera vitt, men här kommer en närbild på lamporna som ska stå i vårt vardagsrumsfönster...

Första arbetsveckan efter semestern är nu till ända och det är förvånande hur fort man kommer in i vardagslunken, men så skönt det är att det är fredag och att helgen står för dörren, känns inte som om det bara är en vecka sedan vi lånade mina föräldrars båt och jag låg på en luftmadrass på Vänern och bara njöt av solen.

Har fått tillbaka lusten till att greja hemma i huset och i veckan hittade jag lampor på Hemtex och som fick följa med hem. De har fått in jättemycket fina höstnyheter till bra priser så ni ska absolut göra ett besök på Hemtex om ni har vägarna förbi någon av deras butiker. Kvällen har ägnats åt att börja rensa bland mina kläder och en hel del av det som ska sparas hänger nu äntligen på plats i garderoben, men tänk att det kan vara så svårt att slänga...
Måste avsluta inlägget med att berätta om vårt oväntade besök igår... Sitter i soffan och är helt inne i damernas höjdhoppsfinal när jag ser något stort och mörkt i ögonvrån samtidigt som sambon hoppar till, vi vänder oss båda mot fönstret och ser en älg komma springandes genom trädgården, runt dammen och vidare över staketet... ja, nu bor man på landet...
Vill avsluta med att önska alla en riktigt trevlig helg!

5 kommentarer:

Therése sa...

Oj, inte dåligt att få besök av Skogens Konung ;-)

Dina saker du shoppat var verkligen jättefina!
Ha en härlig helg nu!
Kram Therése

Annas inspiration sa...

Oj då en älg, inte varje dag ;-)

Fina lampor!
kram

Susanne sa...

Vill bara kika in och önska en fortsatt skön helg..Susanne

Fröken Fräken sa...

Jättefina lampor! Det var ett tag sedan man var in till Hemtex, så det kanske är dags nu.. fast man kanske ska vänta ut att köpa, de har väl rea snart igen ;-)
Ja, någon älg här har vi inte sett, men däremot brukar det skutta harar och knata förbi igelkottar. Lite lugnare så! :-)

Hanna sa...

Snyggt.
hanna