måndag 24 augusti 2009

Svart, vitt och purpurlila hos Cult...
Cults Paisley-serie går i höst i färgerna svart, purpurlila, oliv och brons...

God morgon!!
Så var det måndag igen och en ny arbetsvecka väntar på att få dra igång, ska strax bege mig till jobbet, men tänkte först lägga in lite bilder på några av Cults fina inredningsdetaljer som jag satt och spanade på igår kväll. Är inne i en svart/vitt period här hemma och utbudet på svarta och vita saker som man mer än göra skulle vilja inhandla och placera ut i hemmet är stort. Som accentfärg känns purpurlila helrätt i höst och en inte allt för avancerad gissning är att det kommer dyka upp en kudde, duk, ljuslykta eller liknande i den färger här framöver...

Nu är det dags för jobb så jag önskar er en trevlig måndag samtidigt som jag avslutar inlägget med lite fler bilder på fina ting från Cult i framförallt svart och vitt med lite lila inslag!!
9 kommentarer:

jessi sa...

Fina saker, jag har blivit lite sugen på att ha mer lila hemma, i sovrummet funkar det bra men inte i de turkosa rummen..

Ha en bra start på nya veckan!
KRAM!

Annas inspiration sa...

Verkligen snygg inspiration!

hoppas du får en fin start på veckan
kramar Anna

Radhusdrömmar sa...

Vad mycket fint. Gillar lite mörkare färger till hösten, framförallt lite plommonlila.

Ha en bra vecka!

Kram Johanna

Zandra sa...

Stövlarna hittade jag halens :-D
Me love them!
Ha en fin Måndag.
Kram

Susanne sa...

Hoppas arbetsdagen gått bra. Mycket nya snygga Cultsaker, vill ha ;o)
Jag kör pupur i sovrummet så då är jag fortfarande med i modet ;o)

Kram lilla du

Anna sa...

Härliga färger! Jag har haft svårt för just lila innan, men nu börjar ja gilla den färgen mer å mer, den är mystisk på nått sätt :)

Hoppas att du hade en bra dag på jobbet söta!

Kramar

Fröken Fräken sa...

Var in på Hemtex idag, och där var det mycket plommonlila och olivgrönt också, så jag ser en tydlig trend!! Men jag har lite svårt för lila, men det kan vara jättefint hos andra naturligtvis!

Japp, här är det rena rama husmorsskolan med klorintips och färgråd ;-)

Stjärnor & Champagne sa...

Fyy f...rent ut sagt. Har läst ditt inlägg 19:e augusti. Jag blir så förbannad. Man måste ligga för döden för att dom skall fatta. Det är ju inte klokt. Tyvärr är det väl så att den som bråkar mest får hjälp och såna som jag som säger tack och amen får mindre hjälp. Ja jag vet inte. Lider med dig och blir så arg. Hm annars har du handlat mycket fint på Ikea vännen och Cult har mycket fint men jag gillar ju inte det lila.

Kram till dig vännen/ A

milla-andante sa...

Hoppas du haft en bra dag på jobbet medans vi fått njuta av fina bilder!
Kram