tisdag 18 augusti 2009

IKEA och Ellos + Zara Home...


Nya IKEA-katalogen låg och väntade i brevlådan idag när jag kom hem, alltid lika kul att bläddra i...

Solen har idag åter kikat fram efter några dagars frånvaro och jag har precis kommit in efter att ha suttit ute på altanen invirad i en filt och njutit av sensommaren med boken "I de lugnaste vatten" av Viveka Steen som sällskap. Det gäller att ta tillvara på dagarna när solen är framme, hösten närmar sig och man vet ju inte hur många fler sommardagar det kommer bli innan höstmörkret gör sitt intåg. Prognosen för de närmaste dagarna ser lovande ut så jag hoppas till och med på att det ska bli ett dopp i havet imorgon...
Nya IKEA-katalogen låg i brevlådan när jag kom hem idag och det passar utmärkt då jag åter fått tillbaka lusten att pyssla här hemma och planen är ett besök där inom kort. De sista veckorna har det inte hänt så mycket, men idag har jag varit och spanat på lampor och gardiner till vårt vardagsrum och kök och om jag inte ändrar mig blir det till att shoppa loss på Hemtex efter jobbet imorgon.

Klädbutiken Zara har liksom H&M en inredningskollektion och en glädjande nyhet är att vi svenskar nu kan ta del av den då Zara öppnar en digital filial i samarbete med ellos. Gå in här och kika på deras utbud, det ska jag göra nu!!

10 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Surt är bara förnamnet med böterna men gör man fel får man stå sitt kast!

Spännande med Zara Home ska kika in där nu!

Kramar

Susanne sa...

Alla har fått IKEA-katalogen utan jag :o(
Må så gott

Kramen

Therése sa...

Vi har ju fortfarande INTE fått Ikea-katalogen än :-(
Men däremot fick min brukare det idag (jag jobbar ju som personlig assistent)
Så jag har ändå bläddrat litegrann i den ;-)

Tycker allt du ska shoppa loss lite på Hemtex, det är alltid lika roligt!
Kram Therése

home by lina sa...

Ja, passa på att njut av solen =)Tack för tipset om Zara Home, ska genast ta en titt! Ha det gott! Kram Lina

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vännen..Hoppas att allt är bra med dig. Det var skönt i Göteborg. Trist väder bara på bröllopet. Gillade inte Ikeakatalogen, den var så liten i formatet morr morr. Var inne och kollade lite på Zara Home, mycket fint.

Kramkram Anne

jessi sa...

Tack för ZARA home webside tipset!!! jag brukar handla på deras butiker när vi är utomlands men man kan inte alltid handla det man vill för packningen begränsar.

Ha en bra dag!

Signe 1 sa...

Zara home har mycket fint:-) Och Ikeakatalogen är ju som min bibel, men jag håller med Anne, tycke den har blivit lite sämre tyvärr... Hoppas du får en fin dag! Kram Sofia

Radhusdrömmar sa...

Åh vad bra, jag ska gå in och kolla på Ellos för Zara home har ju mycket fint.

Kram kram
Johanna

Susanne sa...

Jag har också fått katalogen idag, kuuul!!
Idag har vi haft soligt väder här men det känns tydligt att det är höst i luften.
Ha en fortsatt bra dag

Kraam

Fröken Fräken sa...

Ikea-katalogen anlände hit igår, men jag blev inte helt tjusad.. det var inte så många miljöer som inspirerade mig, tyvärr. Annars brukar jag ju vara värsta Ikea-fantasten.. HAr inte hunnit kolla in Zara home än, men det ska jag absolut göra!

Oja, hoppas att det blir soligt och varmt till helgen!!