torsdag 20 augusti 2009

Sommar igen!!!


Saltkällans badplats där vi tog ett kvällsdopp idag...
Sommarvärmen är tillbaka och det känns så skönt, termometern visade på hela 30 grader i bilen när jag åkte hem vid lunchtid och efter vila på eftermiddagen åkte vi till Saltkällans badplats när sambon kom hem efter att ha avslutat dagens arbete. Badplatsen ligger bara 10 minuter från där vi bor så det var väl på tiden att vi provade även denna fina strand. Det var riktigt skönt i vattnet och jag hoppas så att det kunde bli fint väder även till helgen...
Gårdagens besked om att min överklagan inte ändrar Försäkringskassans beslut om indragen sjukpenning har väl sjunkit in lite så här dagen efter och trots att besvikelsen över att inte få upprättelse så klart finns kvar så måste fokus nu ligga på att lägga energin på att orka arbeta, tänka positivt och försöka lägga det som varit bakom mig...
Sitter som säkert många andra också klistrad framför tv:n och friidrotts-VM där Usain Bolt precis satt ytterligare ett helt fantastisk världsrekord på 200 meter där han sprang på helt otroliga 19,19. Nu är det damerna spännande höjdhoppsfinal som gäller samtidigt som det blir lite bloggläsning innan det är dags att gå och invänta John Blund...

9 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Hej Bella!

Vad TRÅKIGT för dig att du har fått avslag. Jag har själv haft med försäkringskassan att göra och har det fortfarande, jag säger bara att de är INTE mänskliga, suck. Jag tror inte att jag har blivit så kränkt någon gång som i kontakt med dem.

Men du, om du jobbar 75 % i 90 dagar så har du en ny sjukperiod sen, eller hur? Men jag FÖRSTÅR att det inte är lätt att stå ut dessa dagar. Jag kämpar själv med att jobba 25 % och kan inte förstå hur jag ska kunna klara av att jobba mer.

Jag tänker på dig!
Kram L-L

Radhusdrömmar sa...

Usch läste precis ditt förra inlägg. Det är så sjukt idagens samhälle.... alla ska vara friska och jobba 100% annars faller man utanför ramen.
Något är sjukt hos vår regering och sen Försäkringskassan som "köper" ett friskintyg hos "deras" läkare.
Hmmmm
Jag tänker på dig!

Själv går jag igenom lite jobbiga saker, jag har inte skrivit om det så mycket på bloggen, men jag är uppsagd från mitt jobb och sen ett par veckor efter det så fick vi reda på att min pappa har cancer.
Jag vet inte om jag ska skriva om det på bloggen... känns väldigt privat, men samtidigt känns det ju bra att skriva av sig.

Skickar över en stor styrkekram
till dig!!!

Johanna

Therése sa...

Härligt att sommarn inte riktigt är slut än :-)
Kram Therése

Signe 1 sa...

Hej Bella! Missade ditt förra inlägg men läste det nu! Usch vad trist att du fick avslag, och jag förstår att du är både arg och ledsen även om det är svårt för en annan att sätta sig in i din situation och hur fruktansvärt jobbig den måset vara! Tänker ialla fall på dig!! Må bäst, kram Sofia

Att ha det gott sa...

Har samma tråkiga situation som dig med Fsk

jessi sa...

Härligt att bada på kvällen. Ni verkar bo så bra, nära till bad och fin natur. Skönt att ni har bra miljö hemma, det ger energi efter jobbet. Jag hoppas att du orkar 75& på jobbet. Ta det lugnt i början, gör så gott du kan-det räcker!

Kram

ps: till radhusdrömmar- har inget med nuvarande regering att göra, jag var sjuk för några år sen o det var likadant då. lika svårt o struligt. Tyvärr.

Susanne sa...

Visst är det skönt att man kan få lite av dessa härliga soliga dagar. Tråkigt med avslaget men försäkringskassan är på hugget nu har jag förstått :o(
Jag hoppas det kommer gå bra för dig, tänk positivt att det här kommer att gå bra så gör det säkert det annars får du ta i med hårdhanskarna. Hur lätt är det när man mår dåligt, jag vet!! Jag håller i alla fall tummarna för dig.
Det var sonen som fotade mig och tyckte absolut att den skulle vara i bloggen men det blit nog den enda då jag inte gillar att vara med på bild.
Ha en bra dag

Kraaam vännen

Fröken Fräken sa...

Ja, det verkar tyvärr vara så att man måste vara frisk för att orka vara sjuk. Att slåss mot en så stor koloss som Försäkringskassan gör ju bara att man känner sig sämre. Men, även om det inte är lätt, slösa inte mer av din energi på dem, utan försök att tänka framåt. Och att du ska försöka må så bra som möjligt.
Hoppas att du får en helg med underbart väder iaf!

Ann-Louise sa...

Hoppas att du finner den kraft du behöver när den värsta besvikelsen är över. Men du kan bara göra ditt bästa -och det är gott nog!

Visst är det skönt med dessa fina sensommardagar!

Kram och trevlig helg