torsdag 20 februari 2014

Vinter igen och högst på önskelistan...

 
I natt kom vintern tillbaka och vi vaknade upp till ett vackert vinterlandskap. Förvånar mig själv lite genom att tycka att det är helt okej med mera snö o vinter innan våren kommer för att stanna...
 
Veckorna går i en rasande fart och det är redan torsdag igen, hittills har det varit jobb som vanligt toppat med en trevlig lunch med goda vänner igår. Perfekt att få ett avbrott och gå ut och äta emellanåt då det oftast är matlåda som äts tillsammans med arbetskompisarna i lunchrummet som gäller för min del, vilket givetvis också är trevligt, men att få en timme med goda vänner mitt på dagen när man som jag inte orkar ses efter jobbet är guld värt. Det behövs inte så mycket för att förgylla en dag :)
 
Något som däremot hade tokförgyllt många dagar är den här...

En väska som inte alls är i min prisklass, men som ändå står högst på önskelistan just nu är By Malene Birger-godbiten som åter finns i lager här. Perfekta väskan som kan användas vid alla tillfällen i snyggaste mönstret...
 
 Gläds åt det lilla, men sluta aldrig drömma ;)
 
Kramar Bella
 
 

1 kommentar:

Nazima sa...

Mysigt att kunna få in lite kvalitetstid ned gos vänner , sånt lever man länge på! Den väskan står högt på min önskelista med.
Var och kikade på By Marlene Birgers egna webbshop och där finns en pricken lik väska för 899:- (om jag inte missminner mig), vill så gärna ha den, men får spara några månader isf :) ;)
Må så gott!
Kramar i lass