måndag 17 februari 2014

Trevlig helgmiddag...

 
Lördagens middag blev rådjursfilé och rotsaker i ugnen, mums!
 
Regnet piskade på rutorna i lördags eftermiddag och lugnet hade lagt sig efter de svenska damernas fantastiska OS-guld i stafetten som fick oss att studsa hemma i tv-sofforna. Både jag och sambon var lite smått rastlösa efter att ha suttit inne hela dagen, förmiddagens fika med goda vänner blev inställd pga sjukdom och då jag själv kände mig allt annat än pigg efter frukosten gjorde jag det som förmodligen var bäst för mig och stannade hemma och vilade (ja, förutom det sköna stresspåslaget under stafetten då), men som sagt fram på eftermiddagen var vi aningen uttråkade och då vännen S skickar ett sms och frågar om vi vill ha besök och dessutom erbjuder sig att ta med rådjursfilé och tillbehör som vi sedan tillagade tillsammans tackade vi inte nej. Det blev en jättetrevlig kväll med god mat, bästa sällskapet, hockey och Mellon där vi alla var klädda i mysbyxor och det slår oftast inte fel att det oplanerade är det bästa.
 
Veckan har börjat med jobb och solen har varit framme här på Västkusten efter oräkneligt antal dagar med regn o grårusk, härligt!
 
Kramar Bella

5 kommentarer:

Sandra sa...

Gott de såg ut!

Kia sa...

Bra förslag att gästerna tar med maten!!

Vi hade sol även på denna sida, himla mysigt.
Hoppas du får en bra vecka!

Kram Kia

Mickis sa...

åHhhh det är ju det som är så skönt när man har riktiga vänner att man kan träffas utan att vara alltför uppsnofsad & välklädd :-)
Det oplanerade blir nästan alltid succe :-)

Vilket bra initiativ av era vänner :-)

Ha en fin tisdag!
kram

mammaxtre sa...

Det oplanerade och helt spontana kan ibland bli de finaste av stunder. Mysbrallor är nästan alltid helt rätt :-)

Ha det gott

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka fina presenter du fick av din sambo på Valentindagen, det var väldigt rart!

Och det där att få vara hemma och ta det lugnt i goda vänners lag, det är väl helt underbart! Ibland undrar jag varför man ska vara så uppsträckt när man träffas, det är mysigt att bara vara ibland också!
Agneta kram