onsdag 5 februari 2014

Sagolika Hem...

 
Av en ren tillfällighet hamnade jag på Capri Collections webshop tidigare i veckan och hittade där ett snyggt vitt bälte, tvekade dock på att beställa då jag var osäker på storleken och började söka efter en butik i närheten där jag kunde gå in och prova. Blev så förvånad när jag upptäckte att bältet fanns i en affär ett kvarter ifrån jobbet här i stan. Hade helt missat att den öppnat i maj förra året, men tog en promenad dit på lunchen och möttes av en välkomnande och trevlig butik..
 
 
Sagolika hem säljer inredningsdetaljer, mindre möbler blandat med kläder och accessoarer där de mesta går i ljusa färger och lantlig & romantisk shabby chic stil...
 
 
Hann inte titta så mycket på allt fint idag då jag var lite småstressad och skulle tillbaka till jobbet, men kommer absolut tillbaka till den mysiga butiken som ska flytta till en ny lokal vid stadens gågata, passar mig perfekt som går där varje dag till och från parkeringen och ett vitt bälte i rätt storlek fanns hemma så det fick följa med hem den här gången.
 
Kramar Bella

1 kommentar:

Mickis sa...

Vilken otroligt mysig affär :-)
Jag ska nog oxå leta upp den :-)

Ha en fin torsdag!
Kram ❤️