tisdag 5 mars 2013

Vårnytt...

 
Kudden jag skrev om i förra veckan ifrån Hemtex har nu flyttat in här hemma tack vare  snälla svärmor som tyckte den var fin när hon såg den på bloggen och ville att vi skulle köpa kuddar både till oss själva och henne när vi var inne i stan i lördags så stort tack svärmor!! Lite kul är det att sambon inte tyckte kudden var så ful när han väl fick se den i butiken så den är godkänd nu, om än knappt ;)
 
 
 Vårpiffet i en av en av stadens inredningsbutiker påminde mig om att det är dags att ta fram min fejk-pärlhyacint jag fyndade på Blomstelandet förra året...
 
Bloggen går på halvfart just nu då jag ägnar kvällarna åt att leta bilar på Blocket istället för att surfa runt i Blogglandia, har ännu inte hitta någon ny bil så letandet fortsätter, men innan veckan är slut måste jag köpa ny då den gamla ska lösas in av försäkringsbolaget på måndag.
 
Hade en supertrevlig lunch idag med bästa S, inte ofta vi kan ses inne i stan på vardagarna, men idag passade det och vi blev sittandes länge och pratade, mysigt! Tack för idag vännen!
 
Jag försöker att fokusera på det som är positivt, tänka positiva tankar och hitta de där trevliga stunderna i vardagen o livet för att orka när kroppen strejkar. Den är inte med mig och om jag kände att jag var på väg ur dvalan efter en tuff vinter på olika sätt förra veckan så har jag nog halkat tillbaka i vinterideet igen, men snart blir det bättre igen!!
 
Nu åter till Blocket...
 
Kramar Bella

6 kommentarer:

Villa Ell sa...

Så skönt att du försöker se det positiva i vardagen, småsaker i vardagen kan ge gott med energi..
Och kudden är ju jättefin hemma hos er ;-)

Lycka till med bil letandet
Kram Sandra

Dagar av lycka sa...

Vilken snyggelisnygg kudde. Förstår att du är nöjd med den! Hoppas och håller tummarna för tur i billetandet :)

Kram Anna

millandante sa...

Positiva härliga du, tänk att vi stått och beundrat samma kudde i samma butik förra veckan;) Kanske får det bli en här nu också...:)

Lycka till med billetandet!

KRAM

Mickis sa...

Vad roligt att du fick kudden & att den blev godkänd av sambon :-)
Vad gulligt av din svärmor :-)

Håller tummarna att du hittar en bra bil!

Snart vänder det igen Bella.. Nu när våren är på gång ska du se att det snart känns lättare... Även i kroppen hoppas jag för både din & min skull :-)

*stor kram*

Hovgårdsgudinnan sa...

Kom av en slump in på din blogg då vi planerar att "båta" på Vänern i sommar. Hamnade på ett av dina inlägg från 2009:) Jättehärliga bilder! Nu ska jag spana in din blogg lite till. Ha en skön söndag!
/Becca

cecce sa...

Jättefin kudde:-)!!

Då håller jag tummarna för att du hittar en lämplig bil! Svårt val det där och ofta är det plånboken som styr, men lycka till!:-)

Håll ut!! Solen och värmen kommer!

Kram Cecce