torsdag 28 mars 2013

Hampton Republic by Kappahl...

 
Reklamen för Kappahls Hampton Republic 27-kollektion syns lite överallt just nu. Just Kappahl är en sådan butik jag aldrig går in i vanligtvis, fråga mig inte varför, men det blir aldrig av. Idag kikade jag dock in nyfiken på kollektionen och det fanns en hel del snyggt, helt min stil och jag föll pladask för den rosa tunna dunjackan på bilden...
 
Skärtorsdagskväll i skrivande stund som känns som en fredag och efter en ganska ansträngande vecka ska det bli skönt med lite påskledighet. Imorgon väntar ett besök hos mina föräldrar för påsklunch och sen åker vi och hälsar på farmor när vi ätit. Resten av påskhelgen kommer sambon arbeta så jag får roa mig på bästa sätt själv och det kommer innebära mycket vila och förhoppningsvis blir det sol och fint väder. Frisk vårluft kan man inte få för mycket utav!
 
Önskar dig en riktigt GLAD PÅSK!!
 
Kramar Bella

7 kommentarer:

A House With A View sa...

Javisst är det snyggt!!! Jag har handlat flera plagg på Kappahl idag, Love It :)

Önskar dig en riktigt Glad Påsk!

Stöööörsta kraaaamen aka

Anonym sa...

Förra veckan öppnade ett sprillans ny Kappahl butik i Ulricehamn . Det fanns hur mycket snygga plagg , de har verkligen förändras till det bättre. Trevlig påsk

Lotta i USA sa...

Oh la la....mina hemtrakter nästan ;)
Ser fint ut, ska kolla in. Tack för tipset!


Önskar dig en Glad Påsk Bella!

KRAM
Lotta

mammaxtre sa...

Kappahl är ingen butik jag heller går in i. Kanske dumt :-)

Glad påsk

Anonym sa...

Går man med som klubbmedlem får man 50kr , sen kommer erbjudande oftast tex. 25 procent. Sen samlar man bonus och den är 5 procent på allt du handlar , så får du en bonuscheck.
Min dotter sa att många av hennes kompisar (25år)börjat handla på kappahl och det är i Göteborg och de har ju koll på mode. Så de har äntligen hittat rätt i kollektionerna.

Home2tiny sa...

Dags att ta en tur till Kappahl, det var ett tag sen. Ha en härlig påsk vännen. Kramisar Tina

Marie sa...

Tittar in för att önska dig en god fortsättning!
Kram♥