tisdag 30 december 2014

Gott Nytt År!!


Minusgrader och sol avslutade årets julhelg...

Helgdagarna går som alltid fort och vardagen är snabbt åter. Efter en stilla juldag här hemma jobbade sambon på annandagen och jag åkte till min moster och morbror för att träffa kusinerna. Det var verkligen på tiden då vi inte träffats på flera år, men desto trevligare att ses igen och nu var vi alla överens om det inte får gå lika lång tid tills vi ses igen.

Blir så här i juletider extra tacksam över att jag har en familj att åka hem till och blev vid besöket hos Moster påmind om fina barndomsminnen när jag såg Mormor och Morfars gamla julspeldosa och ljusstake hos henne. Tänker att jag vill vara med på ett hörn och skapa fina barndomsminnen för nästa generation nu när lille E växer upp.

Påbörjade detta inlägg för ett par dagar sedan och nu har vardagen kommit åter och två arbetsdagar är avklarade. Imorgon är det nyårsafton och några dagars ledig igen, ska bli skönt och vi åker som de sista åren till Asia Spa och firar in det nya året!

Önskar dig ett riktigt gott slut och ett GOTT NYTT ÅR!!

Kramar Bella 

2 kommentarer:

Mickis sa...

Låter som du haft en riktigt fin jul :-)
Det är viktigt med traditioner o familjen (släkten) o på jul känner man det extra mycket tycker jag ❤️

Önskar dig en mysig vistelse på Asia spa
O ett gott nytt år!
Kram ❤️

Anonym sa...

Önskar er en skön helg på spa't. Låter helt underbart! Glöm inte att ni är hjärtligt välkomna hit i början av året. Ska bara landa lite eftet storhelger o Mickes beredskap. .. hälsa herr H!
Åsa