måndag 31 mars 2014

Skön vårsöndag!

 
Vilket fantastiskt vårväder vi haft hela helgen, underbart med sol och värme och förhoppningsvis är nu vinterjackan borthängd för gott för denna säsong. Sambon hade drive-in igår och bytte däck inte bara på min bil utan även på vännen S och svärmors bil. Tackar för det och som ni ser är min lilla pärla även nytvättad och idag gick den igenom besiktningen, skönt!

 
Som så många andra tillbringade vi större delen av söndagen ute igår, första fikastunderna på trappan är nästan de bästa och vid tomtgränsen på baksidan blommar nu vitsopporna för fullt...

 
Förutom bilvård grejade vi trädgården igår, sambon klippte häcken, S gick efter och krattade, svärmor bjöd på lunch och själv gjorde jag vår i våra blomkrukor...
 
En skön söndag i härligt vårväder har idag bytts mot arbetsdag och ny vecka. Passade på att ta en kort promenad på lunchen för att få njuta av solen och det gör gott att komma ut en stund mitt på dagen när man har ett stillasittande arbete inomhus.
 
Hoppas din vecka börjat bra!
 
Kramar Bella

5 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Vilken fantastiskt underbar vårhelg det varit!

Mickis sa...

Vilken härlig hlg du/ni har haft :-)
Det har ju varit FANTASTISKT väder :-)

Vad bra att sambon kunde fixa flera bilar & att de bilburna kunde assistera i trädgård & kök :-) ☀

Idag har det oxå varit soligt & fint men idag har vi haft is i vinden...
Men skönt ändå :-)

Ha en fin kväll!
Kram ❤

Villa Ell sa...

Helgen har varit så härlig, vilken energi solen ger!
Kram Sandra

Nazima sa...

Låter som en riktigt skön vårhelg!

Kram

Kia sa...

Helgen bjöd verkligen på underbart väder! Så himla skönt sen att det var snö på måndagsmorgon kan vi blunda för. Hoppas de kalla nätterna snart är borta så jag kan plantera mina nyinköpta växter.

Ha en toppen dag!
Kram Kia