tisdag 25 mars 2014

En blivande faster går i väntans tider ♥

 
För några månader sedan blev jag så glad att jag tog glädjeskutt samtidigt som det kom en och annan tår av lycka när jag fick reda på att min bror och svägerska går i väntans tider. Tänk att min lillebror som nog alltid kommer vara den där busiga och retsamma lillebrorsan i mina ögon ska bli pappa, dags att inse att han passerat 30-års strecket och är vuxen nu och snart kommer få vara med om det största i livet, att få bli förälder. Alla som känner mig vet hur barnkär jag är och jag mår aldrig så bra som när jag får vara med mina vänners barn och att nu få bli faster känns jätteroligt och lite extra speciellt då jag inte har några egna barn. Gläds med de blivande föräldrarna och ser fram emot början på juli när det lilla knytet beräknas titta ut.
 
Lycka till kramar från den blivande fastern 
 
 

8 kommentarer:

A House With A View sa...

Stooort grattis till den bästa fastern!!! Vad kul! :) Gissar att den lilla bebisen kommer att bli riktigt bortskämd :)

Många kramar aka

Nazima sa...

Jättestort grattis till faster!!!! Du kommer att bli världens bästa faster, och den lilla/lille kommer känna det hela sin uppväxt vilken underbar faster h*n har.
Kramar i lass från mig

Mickis sa...

GRATTIS!!
Vad roligt!

Tänk denna lille pojke eller flicka kommer få den bästa faster man kan få ❤

Stor kram ❤

millandante sa...

Åh så roligt!! Det känns allt extra när ens syskon får barn:) Spännande sommar det blir:)

Och åh vad roligt om du besöker pop up-butiken!! Det hade varit så kul att äntligen få träffa dig efter alla våra bloggår!!! Håller tummarna:)

Kram kram
Milla

Lotta sa...

Underbart! Grattis!

KRAM

cecce sa...

Men ååhh! Så roligt:-) Du kommer bli den bästa fastern!:-) Grattis!

Jag har inte varit allergisk tidigare men i fjol började jag känna av det och just nu kliar och rinner ögonen hela tiden. Tänkte boka tid för undersökning och se vilken sors allergi jag har:-)

Kram Cecce

Kia sa...

Vad kul!! Du kommer bli en toppen faster.

Kram Kia

Postadress Torslanda sa...

Åh så härligt! Grattis!!! Syskonbarn är FANTASTISKT! Jag blev moster för ett år sedan och det är verkligen stort! Syskonbarn är ett barn som iallafall jag älskar nästan lika mycket som ett eget. Det känns som lillasyster till min egen dotter. Mycket kärlek! Grattis till dig!