fredag 14 september 2012

Välkommen helg!!

 
Vilken vacker höstdag vi hade här på Västkusten igår! Trodde inte på morgonen när termometern visade 1 grad att jag och pappa skulle kunna sitta ute och äta lunch nere vid vattnet inne i stan, men solen värmer fortfarande gott så det var riktigt härligt att kunna njuta av den höga klara höstluften under lunchtimmen. Imorse däremot var det riktigt höstrusk, spöregn och starka vindar ven runt husknuten och filmmys framför soffan lockade mer än ännu en arbetsdag. Arbetsdagen blev dock givande då vi hade utbildning halva dagen och visst är det lite extra skönt att ge sig iväg till jobbet när man vet att efter avslutad arbetsdag väntar två dagars ledigt.
 
Jag älskar sommaren, men ju äldre jag blivit desto mer har jag lärt mig att uppskatta höstens fördelar och numera framför allt den första höstmånaden september en riktig favorit då jag försöker att vara ute så mycket som möjligt för att ta tillvara på de fina dagarna och när det regnar slipper man solstressen som alltid finns där i bakhuvudet under sommaren. Varje årstid har utan tvekan sina fördelar och tjusningar, det gäller bara att hitta dem och ta till vara på dem!

Önskar Er alla en riktigt trevlig helg!

Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

Lotta sa...

Jag är en höst- och fredagsälskare ;) Det är fint att kunna njuta av varje årstid, hitta guldkornen. Det gör övergångarna lite lättare. Hösten är en tid att varva ner på ett annat sätt än under sommaren.

Precis som du, gillar jag september!

KRAM

Lena S sa...

Jag tycker om hösten om det är solsken och hög krispig luft. Annars gillar jag våren bäst.
Ha en bra lördag!
Kram

Mickis sa...

Idag är det ju en helt FANTASTISK dag.. strålande solsken.. aningen blåsigt kanske.. Hösten är en härlig tid... så länge det inte regnar ;-)

Mysigt att luncha med pappa :-)

ha en fin kväll!
Kram