onsdag 5 september 2012

Krispig höstluft vs bad o strandliv i Barcelona...

 
 
 Pics från stranden i Barcelona där höga vågor slog in mot stranden, solen värmde och luften var alldeles ljummen liksom vattnet och jag längtar tillbaka...

Hösten har gjort entré så här några dagar in i första höstmånaden september, luften är höstigt krispig, hög och klar och jag tyckte det gick så fort när sommaren övergick till höst i år. Det skedde under de dagar vi var i Barcelona i slutet av förra veckan och även om solen är framme blir det inte alls samma värme längre. Lite mysigt är det att kunna sitta inne med gott samvete när höstvindarna börjar vina runt husknuten och ett lugn sprider sig när mörkret lägger sig allt tidigare på kvällarna, men jag hade mer än gärna stannat några dagar till i Spanien och njutit av sommarvärmen på stranden i Barcelona. Vattnet måste varit närmare 25 grader och det var stora härliga vågor när vi badade i fredags och visst är det så att man får blir extra sugen på att resa när man precis varit iväg utomlands. En veckas sol och bad, kanske i Grekland, drömmer jag om denna onsdagkväll.
 
Hur har din dag varit?
 
Kramar Bella ♥
 
PS! Tack snälla ni som lämnar kommentarer här på bloggen, jag vet att jag varit urusel på att lämna spår efter mig i blogglandia sista tiden, blir bättring snart, lovar :)

3 kommentarer:

Lotta sa...

Mmm....så vackert och härligt det ser ut. Man vill hoppa i ;)

Jag tyckte vi hade fin höstkänsla med lite svalare, nu är det "back to normal" med varmt och fuktigt.

Kram!

Mickis sa...

Jag tycker vädret här hemma i Sverige är ganska skönt nu.. sol, klar luft & lite kyligare men ändå varmt :-) Fina septemberdagar..

Men jag hade såklart inte tackat nej till en vecka i Grekland :-)

Ha en fin dag!
Kram

Helenas loggbok sa...

Vilka härliga dagar du haft i Barcelona. Vi har haft super fint väder här i Luxemburg nu ett tag och det ska fortsätta. Nästan så det känns som att vara "utomlands". Visst är det härligt att resa (bara jag slipper flyga!).
Stor kram
Helena