fredag 28 september 2012

Fredagkväll...

 
Hittade den här fina bilden inne hos Frida, ser ut som en riktigt trevlig after work för två, chokladen ser ju nästan farligt god ut...
 
Go Kväll!
 
Visst är det något speciellt med fredagkvällar, nästan bästa stunden på hela helgledigheten om ni frågar mig då det alltid är lika skönt att få sjunka ner i soffan efter avslutad arbetsvecka. Det var riktigt länge sedan jag var på afterwork, funkar dåligt för mig med tanke på min sjukdomssituation, så tacos hemma i soffan är mera min grej nu för tiden. Tror inte vi ätit just tacos sedan i våras så idag lagade vi den klassiska fredagsrätten som smakade riktigt gott!
 
Imorgon åker vi hem till mina föräldrar för att fira farmor som fyller 89 år i veckan som kommer. Ser fram emot att få träffa henne då det blir allt för sällan och så tänkte jag åka förbi tomten där min bror bygger hus för att se hur långt de kommit.
 
Önskar dig en riktigt trevlig helg!
 
Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Nazima sa...

Vilken fin bild!
Håller helt med,fredagen är helt klart veckans bästa dag då helgen startar!
Tacos är en favorit bland stora och små här.
Här har vi firat vår nyblivna 6-åring med god pasta med fläskfilé (hennes val av maträtt :-) ) samt kladdkaka till dessert.Nu sover bägge barnen och jag somande bredvid sonen så nu kanske man kan hålla sig vaken lite ikväll med gott samvete!
Ha en go helg!
Kram

Lotta sa...

Fredagar är härliga!

Ha en skön och avkopplande helg

Kram!

Bodil Brink Morse sa...

Fredagar är bäst!
Vi ska också ha tacokväll i kväll.
Ha en trevlig helg.
Kram från andra sidan plurret.

Anna - bakmamman sa...

Fredagar är bannemig bäst!

Mickis sa...

Det var längesedan jag var på afterwork oxå... Man får ju betala för allt exxtra man gör så...

Vad mysigt att få fira farmor. Man träffar di gamle för sällan.. Hoppas du får en riktigt fin lördag hos mamma&pappa :-)

Tacos är inte dumt alls :-)
Ha en fin dag!
Kram