söndag 30 november 2014

1:a advent...


Äntligen är den här, den efterlängtade adventstiden... 
(Hmm, jisses så gul den vita stjärnan blev när jag fotade...)

Om det gamla talesättet att om Anders braskar så slaskar julen och tvärtom stämmer eller inte låter jag vara osagt, men denna 1:a adventssöndag har vi haft ett par plusgrader och barnmark här på Västkusten så det finns väl en chans att det blir en vit jul i år. Har haft lite svårt att hitta adventsstämningen i år och det kan säkert delvis bero på att det är så grönt ute fortfarande, men nu med ljusstakar, stjärnor och utebelysning på plats som lyser upp i mörkret kommer säkert stämningen snart också.

Helgen började med middag och julshow med jobbet i fredagskväll. Det var god mat och underhållning som var riktigt bra så det blev en lyckad kväll och det är alltid trevligt att träffas utanför jobbet och umgås. Enda tråkiga var att sambon som var sjuk inte kunde följa med, men det tar vi nästa gång.

Resten av helgen har lite oplanerat tillbringats i sjuksängen, kände mig dålig redan i fredags med halsont som blev värre och värre så jag fick stoppa i mig alvedon och i lördags kom febern så det har blivit två dagar i sängen och soffan här hemma i stället för levande skyltfönster, lussebak och tomtestig, men gott i alla fall att jag tjuvstartade redan förra helgen och i veckan med att ta fram ljusstakar och hänga upp stjärnor så de var klart.

Hoppas din helg varit bra!!

Kramar Bella  

3 kommentarer:

Mickis sa...

Hoppas du mår bättre nu?
Jobbigt att vara sjuk...

Här hadevi ngr minusgrader hela dagen men barmark.. Undrar om det betyder slask på jul? Eller regn...
Hoppas på en vit jul :-)
Kram ❤️

Vita rosor och förgätmigej sa...

Tack för din hälsning hos mig! Nu är jag tillbaka för att stanna. Känns som att besöka ett gäng gamla vänner när man tittar in på era bloggar igen. Förstod inte riktigt hur mycket jag hade saknat det här. Bloggvärlden ger så otroligt mycket tillbaka! :)

Hoppas du har kommit på fötter igen.

Kram/ Anna

A House With A View sa...

Vad vackert du gjort i fönstret Bella, inbjudande! Men vad tråkigt att ni blivit sjuka båda två där hemma :( Hoppas ni kryat på er!

Kramar aka <3