söndag 16 november 2014

Spadag i Strömstad...


Lite suddig bild ifrån entrén till Quality Spa & Resort i Strömstad i torsdags morse...

När jag fyllde år i somras fick jag ett dagspa i present av vännen S och en månad senare gav jag bort detsamma till S när hon fyllde så i torsdags tog vi en semesterdag och begav oss upp till Strömstad för en välbehövlig paus i vardagen så här i mörkaste november då all energipåfyllning är välkommen. 

Hade bara med mig mobilen och bilderna blev av någon anledning jättesuddiga så tyvärr har jag inga fler foton att visa, men vi hade en jättetrevlig och avkopplande dag där vi började med att äta frukost innan vi gick in i spaavdelningen. Vi tillbringade några sköna timmar i spat och tog varsin massagebehandling innan vi avslutade med en sen lunch.

Maten får högsta betyg, både frukost och lunch smakade riktigt bra och intogs i den trevliga hotellrestaurangen, Gillade inredningen och atmosfären på hotellet, men tyvärr så saknades något i spaavdelningen. Det var stort och fräscht med bastu och pooler, ett perfekt konferens spa, men jag saknade lugnet, den softa musiken och det där lilla extra som gör att man kopplar av helt när man åker iväg så här en dag eller en helg som par, men vi hade en toppendag och är nöjda som helhet.

Kramar Bella 

1 kommentar:

Kia sa...

Mysigt med såna presenter!
Ha en skön söndag!
Kram Kia