tisdag 17 juni 2014

Härlig sommarkväll med bad!


Igår efter jag vilat fick vi besök av de här två små söta vattendjuren som hade hur kul som helst med att skvätta vatten på både sambon och mig. Lilla A var för go när hon först hällde flera kannor vatten på mitt huvud och sedan gick o hämtade en handduk och torkade mitt hår...


Vattenpistoler är kul :)


Tjejerna gillar att baka när de är hos oss och igår blev det chokladbollar som rullades ute i kvällssolen på altanen...


Lillasyster gjorde en stor kaka och storasyster fina bollar som rullades i strössel och pärlsocker...


Bästa systrarna

Den positiva energi som vännernas barn ger är ovärderligt och jag är så tacksam att vi får låna dem ibland. Tröttare än tröttast av gräspollen som just nu får ögonen att klia, näsan att rinna och halsen att hosta var en energikick av goa systrarna F precis vad jag behövde och som bonus avslutades besöket med en trevlig fika med deras föräldrar.

Jag har en period just nu där nacken krånglar mer än vanligt och det tar på både ork och humör så jag tar varje tillfälle att träffa vänner för att väga upp det negativa och idag blev jag bjuden på lunch av en god vän som kom med glada nyheter om att det är tillökning på gång, Stort Grattis!!

På tal om tillökning är det nu mindre än tre veckor kvar tills min bror och sambo är beräknade att få sitt första barn, tänk att de snart kommer vara föräldrar till ett nytt litet liv, spännande och så roligt!

Hoppas din dag varit bra!!

Kramar Bella

2 kommentarer:

A House With A View sa...

Vilka hääärliga bilder på supersöta småttingar som trivs i solen och badet :) Så kul att få dem på besök :) Och jag gissar att de trivs i ert sällskap och att du och din sambo står högt i kurs hos föräldrarna :)

Många kramar aka

Home2tiny sa...

Kikar in o önskar dig en mysig o skön midsommar. Hoppas du mår bättre o kan njuta av allt de goda. Kramisar Tina