onsdag 11 juni 2014

Födelsedagsfirande...


Igår fyllde bloggerskan år och blev uppvaktad på bästa sätt, vi skippade frukost på sängen då vi båda jobbade och istället fick jag välja mat på kvällen som sambon fixade och det blev favoriten räkor...


 Fick fina rosor och ett kort med ett bidrag till större delen av vår midsommar som kommer tillbringas på Asia Spa i Varberg, perfekt present då vi inte kommer ha så många lediga dagar tillsammans i sommar eftersom sambon byter jobb mitt i semestern, STORT TACK!!


Jag blev så uppvaktad igår att man kunde trott att jag fyllde jämt. Mina föräldrar skämde bort mig med god lunch och på kvällen fick jag inte mindre än tre oväntade besök. Först kom goa tjejerna E o A med mamma E och sjöng för mig, bästa S kom med finaste rosa buketten och en toppenpresent innan kvällen avslutades med att hela familjen T tittade förbi för att gratulera, det värmer i hjärtat att ha så fina vänner, ni är bäst!!

Hade en toppendag på alla sätt och jag vill passa på att tacka för alla grattishälsningar som kom på sms och facebook, det är ju riktigt trevligt att fylla år trots att man blir äldre :)

Kramar Bella 

5 kommentarer:

Mickis sa...

GRATTIS I EFTERSKOTT!!!

Vilken mysig födelsedag du fick :-)
Det är jag säker på att du är värd ❤

Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken fin födelsedag det blev! Och favvomat också och fin present med spa till Midsommar. Jag har ju förstått att ni båda älskar att åka dit! Läckert!
Agneta kram

Lotta sa...

Grattis så jättemycket Bella! Vad härligt att bli så firad. Ljuvliga buketter och en supermysig dag. Hur läckert som helst med spa i present!

STOR KRAM!!

Lotta

Nazima sa...

Stort grattis i efterskott, fina, Bella!

Du är så mysig, snäll och unik så jag förstår att dina vänner vill fira dig ordentligt.

Kramar i lass från mig

P.S hoppas vi kanske kan få till en fikadejt under sommaren?! vi kommer spendera större delen av semestern på hemmaplan då vi ändå ska ut och resa i höst. D.S

Maria sa...

GRATTIS i efterskott Bella!
Så fina presenter och vilket härligt uppvaktande! Spa tillsammans låter toppen!
Kram och ha en fortsatt fin helg!
/Maria