lördag 26 oktober 2013

Fejka...

 
Förra året fick jag inte tag på någon Fejka-gran ifrån IKEA som snabbt sålde slut, men igår kom ett sms ifrån vännen E som tipsade om att de kommit in igen så idag blev det ett besök i det blågula varuhuset och köp av en gran, påfyllning av servett och ljusförrådet och så åkte det med lite julpapper och julklappsetiketter, bäst att passa på det är ju "bara" ett par månader kvar till jul ;)
 
Regn, regn och lite mera regn är tydligen det som gäller här på Västkusten för tillfället och efter en sovmorgon som blev betydligt längre än planerat så ändrade vi våra planer för dagen och valde bort ett besök på bomässan i Göteborg mot lite småshopping av nödvändigheter på köpcentrat i stan och en film i soffan samtidigt som regnet piskade på rutan.
 
En lugn lördag med andra ord som kommer avslutas med första avsnittet av Så mycket bättre, ser fram emot att få se vad årets artister kan överraska med. För visst är det så att man är lite skeptisk innan säsongen drar igång och så förvånas man varje år av hur duktiga de är och vilken bra sammansättning av olika personligheter de lyckats samla.
 
Önskar dig en fortsatt trevlig helg!
 
Kramar Bella

3 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Två månader kvar så det är kanske bra att börja köpa det som man vill ha nu :)
Storm väntas in enligt prognosen. Inte kul. Hoppas det blir mildare än prognosen säger. Ha en fin söndag.

Snäckskalsdalen. sa...

Väldigt fin liten gran!
Ja, hu vilket väder. Fast jag tycker ju om hösten och jag tycker det är härligt med lite dramatiskt väder också!
Är det bokmässa i Gbg nu igen? Jag missar alltid allt sånt sen vi flyttade därifrån och till landet.
Agneta kram

Mickis sa...

Vad roligt att du fick tag på granen iår :-)
Det är ju så lätt att slinka in på IKEA nu när vi har det nästgårds...
Jag & Maken lämnade dottern på Burger King idag (igen) & gjorde då en snabbvisit på IKEA.. Köpte lakan & värmeljus.. men missade granen...

ha en fin kväll!
kram