tisdag 22 oktober 2013

Det lackar mot jul...

 
Med över drygt två månader kvar till jul fylls butikerna på med julsaker, var inne på Åhléns i förra veckan innan jag blev dålig och där var mycket redan framplockat...
 
 
Även om jag älskar julen är det är lite tidigt med julsaker i mitten av oktober och något som det definitivt är för tidigt för är lussekatter, trodde först jag såg fel i butiken idag...
 
Regn o rusk ute även idag och ännu en arbetsdag är avklarad, det har varit två tuffa dagar då krafterna inte är tillbaka efter förra veckans magsjuka, men det är bara att bita ihop och så får det bli lite bättre för varje dag.
 
Vad tycker ni, är det för tidigt för julsaker i mitten på oktober?
 
NU: Svenska Hollywoodfruar!
 
Kramar Bella

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej inte jul nu.

Postadress Torslanda sa...

Alldeles för tidigt. Vi får iallafall passera Halloween och Alla Helgona tycker jag. Allt har sin tid. Julen är mysig. Lite innan Advent kan vi börja, eller någon vecka in i november. Inte i början av oktober. / Tant.

Mickis sa...

Jag håller med... alldeles för tidigt med julgrejer nu & framförallt lussekatter.. Ska dock köpa på mig en "årets glögg" innan de tar slut :-)

hoppas du snart känner dig stark & pigg :-)
Kram

Kia sa...

Oj, är det redan dags för sånt??

Får gärna vänta en stund till.
Ha en toppen dag!
Kram Kia

TIDSOPTIMISTEN sa...

Ja jag tycker det är lite väl tidigt i år, känns tidigare än förra året men vet inte om det är så. Lussebullarna få i alla fall vänta för min del - ett bra tag till ;) (även om de är väldigt goda)
ha en trevlig helg :)

Kram ullis