söndag 4 augusti 2013

Svensk sommar...

 
Tio minuter innan det här kortet togs låg vi på båten och solade igår, det gick fort när molnen drog ihop sig och himlen fullkomligt öppnade sig vid halv två-tiden...

Jag kan inte minnas när vi senast hade en så fin sommar här i Sverige, måste varit många år sedan antalet soltimmar var så många som i år och regndagarna så få! Igår däremot var det "svensk sommar" då sol snabbt byttes mot regn. Vi hade tur som såg att ovädret var på väg och snabbare än någonsin tidigare packade vi ihop våra saker i båten, satte på kapellet och hann till bilen precis innan regnet kom.

. Juli har övergått till augusti och vi är framme vid sista sommarmånaden för den här gången och även om jag föredrar sol och värme så kan jag tycka att det är mysigt med regnsmatter på fönstret och innemys trots att det fortfarande förhoppningsvis är långt till höst och vinter.

Önskar dig en bra start på nya veckan!

Kramar Bella

3 kommentarer:

millandante sa...

Håller helt med dig, mysigt när man är tankad av sol och värme:)

Ha en fin augusti nu!

Och jo, fick veta att vi har en gemesam bekant som också bloggar, dock har jag glömt vilket bloggnamn hon sa att hon hade, men Anne-Lie heter hon:)

Kram kram

Kia sa...

Även regn behövs om gräs och blommor ska hålla sig fina och som du säger är det rätt mysigt med skurarna. OM de inte kommer för ofta! :)

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Anne-Lie sa...

Har följt din blogg i sommar men inte kommenterat. Härliga bilder och visst kan vädret ändra sig snabbt, hoppas att SMHI:S prognos är felaktig till helgen.

Kram Anne-Lie